"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам
𝙁𝑨𝙈𝑰𝙇𝒀 𝑾𝙀𝑬𝙆 𝙊𝑭𝙁𝑬𝙍𝑺 до 30.04 - ХУРГАДА, ЕГИПЕТ
⭐️⭐️НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ за хотели со 𝟰* и 𝟱*⭐️⭐️💥по цена за 6 ноќи добивате 🔛 7 𝘼𝙡𝙡 𝙞𝙣𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙫𝙚
‼️ 𝟴 ПОЛНИ ДЕНОВИ ‼️
📅термини : 22.05 | 29.05 | 05.06
LA ROSA WAVES BEACH 4* / ALL INCLUSIVE
2 ADL + 1 CHD (до 13 г) - 1338€ 2 ADL + 2 CHD (до 13 и до 7 г) - 1678€ 2 ADL + 2 CHD (до 13 и 7-13 г) - 1749€ 3 ADL + 1 CHD (до 13 г) - 1795€ ---------------------------------------------------------- ⭐️𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗧𝗨𝗧 𝗔𝗤𝗨𝗔 𝗥𝗘𝗦𝗢𝗥𝗧 𝗕𝗘𝗔𝗖𝗛 𝟰* 2 ADL + 1 CHD (до 14 г) - 1382 € 2 ADL + 2 CHD (до 14 и до 7 г) - 1719 € 2 ADL + 2 CHD (до 14 и 7-14 г) - 1799 € 3 ADL + 1 CHD (до 14 г) - 1859 € ---------------------------------------------------------- ⭐️𝗦𝗘𝗔𝗚𝗨𝗟𝗟 𝟰* 2 ADL + 1 CHD (до 12 г) - 1559 € 2 ADL + 2 CHD (до 12 и до 6 г) - 1899 € 2 ADL + 2 CHD (до 12 и 6-12 г) - 2026 € 3 ADL + 1 CHD (до 12 г) - 2128 € ---------------------------------------------------------- ⭐️𝗔𝗟𝗜 𝗕𝗔𝗕𝗔 𝗣𝗔𝗟𝗔𝗖𝗘 𝟰* 2 ADL + 1 CHD (до 13 г) - 1609 € 2 ADL + 2 CHD (до 13 и до 6 г) - 1950 € 2 ADL + 2 CHD (до 13 и 6-13 г) - 2087 € ---------------------------------------------------------- ⭐️𝗧𝗜𝗧𝗔𝗡𝗜𝗖 𝗕𝗘𝗔𝗖𝗛 𝗥𝗘𝗦𝗢𝗥𝗧 𝟱* 2 ADL + 1 CHD (до 12 г) - 1639 € 2 ADL + 2 CHD (до 12 и до 5 г) - 1979 € 2 ADL + 2 CHD (до 12 и 5-12 г) - 2126 € 3 ADL + 1 CHD (до 12 г) - 2265 € ---------------------------------------------------------- ⭐️𝗖𝗔𝗥𝗜𝗕𝗕𝗘𝗔𝗡 𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗦𝗢𝗠𝗔 𝗕𝗔𝗬 𝟱* 2 ADL + 1 CHD (до 14 г) - 1667 € 2 ADL + 2 CHD (до 14 и до 14 г) - 2006 € 3 ADL + 1 CHD (до 12 г) - 2283 €
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
‼⚡️𝗔𝗗𝗨𝗟𝗧 𝗢𝗡𝗟𝗬‼𝗢𝗙𝗙𝗘𝗥 𝗛𝗨𝗥𝗚𝗛𝗔𝗗𝗔⚡️‼ 𝗪𝗘𝗘𝗞 𝗢𝗙𝗙𝗘𝗥𝗦 до 30.04
⭐️⭐️НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ за хотели со 𝟰* и 𝟱*⭐️⭐️
💥по цена за 6 ноќи добивате 🔛 7 𝘼𝙡𝙡 𝙞𝙣𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙫𝙚
‼️ 𝟴 ПОЛНИ ДЕНОВИ ‼️
📅термини : 22.05 | 29.05 | 05.06
🔸CAVES BEACH 5* / 598€ по лице
🔸SUNRISE HOLIDAYS RESORT 4* / 719€ по лице
🔸SUNRISE MERAKI 4*/ 847€ по лице
🔸STEIGENBERGER MAKADI 5* / 859€ по лице
🔸KAISOL ROMANCE RESORT 5* / 919€ по лице
🔸PREMIER LE REVE 5* / 1069€ по лице
🔸STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE RESORT 5* / 1349€ по лице
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

our e-Mail Newsletter;
our e-Mail Newsletter;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.