Контакти
"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам

Атлантис канцеларија Струмица

+389 34 345 212

+389 76 269 228
+389 71 307 212


ул. Димитар Влахов 18
sales@atlantis.com.mk

 

Атлантис канцеларија Скопје
+389 2 3 22 99 22

+389 79 41 21 21

+389 79 37 47 88
ул. Луј Пастер бр.1, локал 8
skopje@atlantis.com.mk

 

Атлантис канцеларија Битола

+389 75 253 212
ул.Климент Охридски бр 34, мезанин, дукан 5

bitola@atlantis.com.mk

Атлантис канцеларија Радовиш
+389 32 632 212
+389 70 626 805
ул. Св. Спас Радовишки 121
radovis@atlantis.com.mk


Атлантис канцеларија Охрид
+389 46 262 212
+389 46 279 212
ул. Булевар Туристичка 3/4
ohrid@atlantis.com.mk


Контакт за авио билети

+389 34 345 212, локал 113 и 112
+389 75 255 212
ticketing@atlantis.com.mk

 

Контакт за туристички агенции
+389 34 345 212, локал 154 и 104
+389 71 307 212
+389 76 269 228
booking@atlantis.com.mk

 

 

 

Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

our e-Mail Newsletter;
our e-Mail Newsletter;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.