PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT Bulgaria Bansko Bansko
"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам
Мапа

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT Опции за соба

Пребарувај цени за достапни соби!
Дополнителни информации
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*
BED AND BREAKFAST
Periods Period I Period II Period III Period IV Period V Period VI
01.12.23 22.12.23 26.12.23 07.01.24 02.02.24 17.03.24
21.12.23 25.12.23 06.01.24 01.02.24 16.03.24 25.03.24
DBL LUXURY LOFT ROOM - THE RESIDENCE COLLECTION - (BB)
1 PAX 207 311 487 266 371 229
2 PAX 207 311 487 266 371 229
1 PAX +1CHD(0-5,99) 207 311 487 266 371 229
1 PAX +1CHD(6-11,99) 207 311 487 266 371 229
FAMILY MANOR ROOM - THE RESIDENCE COLLECTION - (BB)
1 PAX 312 488 782 411 587 351
2 PAX 312 488 782 411 587 351
2 PAX +2CHD(0-5,99)(0-5,99) 312 488 782 411 587 351
2 PAX +2CHD(6-11,99)(6-11,99) 312 488 782 411 587 351
2 PAX +2CHD(6-11,99)(0-5,99) 312 488 782 411 587 351
PRESTIGE SUITE - THE RESIDENCE COLLECTION - (BB)
1 PAX 328 513 822 432 616 369
2 PAX 328 513 822 432 616 369
3 PAX 328 513 822 432 616 369
4 PAX 328 513 822 432 616 369
2 PAX +2CHD(0-5,99)(0-5,99) 328 513 822 432 616 369
2 PAX +2CHD(6-11,99)(6-11,99) 328 513 822 432 616 369
2 PAX +2CHD(6-11,99)(0-5,99) 328 513 822 432 616 369
3 PAX +1CHD(0-5,99) 328 513 822 432 616 369
3 PAX +1CHD(6-11,99) 328 513 822 432 616 369
PRESIDENTIAL SUITE - THE RESIDENCE COLLECTION - (BB)
1 PAX 344 538 862 454 647 386
2 PAX 344 538 862 454 647 386
2 PAX +2CHD(0-5,99)(0-5,99) 344 538 862 454 647 386
2 PAX +2CHD(6-11,99)(6-11,99) 344 538 862 454 647 386
2 PAX +2CHD(6-11,99)(0-5,99) 344 538 862 454 647 386
THE PENTHOUSE SUITE - THE RESIDENCE COLLECTION - (BB)
1 PAX 362 564 906 476 680 406
2 PAX 362 564 906 476 680 406
3 PAX 362 564 906 476 680 406
4 PAX 362 564 906 476 680 406
2 PAX +2CHD(0-5,99)(0-5,99) 362 564 906 476 680 406
2 PAX +2CHD(6-11,99)(6-11,99) 362 564 906 476 680 406
2 PAX +2CHD(6-11,99)(0-5,99) 362 564 906 476 680 406
3 PAX +1CHD(0-5,99) 362 564 906 476 680 406
3 PAX +1CHD(6-11,99) 362 564 906 476 680 406

Доплата за ВЕЧЕРА (HALF BOARD) - не е валидно за 24.12 & 31.12
Возрасен: 28ЕУР по лице на ноќ
Дете 6-11,99 години: 13,5ЕУР по лице на ноќ
--------
Доплата за Новогодишна Вечера (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Dionyssos Restaurant/ Buffet Gala Dinner
Возрасен: 90ЕУР
Дете од 2-11,99 год: 45ЕУР 
--------
Доплата за Новогодишна Вечера (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Amvrosia Restaurant/ Set Menu
Возрасен: 150ЕУР
Дете  од 2-11,99 год: 75ЕУР 
--------
Доплата за Новогодишна Вечера (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Nectar Bar/ Set Menu
Возрасен: 150ЕУР
Дете од 2-11,99 год: 75ЕУР
--------

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT Слики и Видеа

Почнувајќи од..
Најниска Цена и Дата
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

our e-Mail Newsletter;
our e-Mail Newsletter;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.