Ние ке Ве контактираме.
Име и Презиме
Телефонски Број
E-Mail
Време на Повик
Контакт
034 345 212; 077 933 433; 075 253 212; 070 349 521

Атлантис канцеларија Струмица

+389 34 345 212
+389 76 252 212

+389 77 933 433

ул. Димитар Влахов 18
sales@atlantis.com.mk

 

Атлантис канцеларија Скопје
+389 2 3 22 99 22
+389 79 300 300
+389 79 300 333
ул.
 Луј Пастер бр.1, локал 8
skopje@atlantis.com.mk

 

Атлантис канцеларија Битола

+389 75 253 212
ул.Климент Охридски бр 34, мезанин, дукан 5

bitola@atlantis.com.mk

Атлантис канцеларија Радовиш
+389 32 632 212
+389 70 626 805
ул. Св. Спас Радовишки 121
radovis@atlantis.com.mk

Контакт за авио билети

+389 34 345 212, локал 113 и 112
ticketing@atlantis.com.mk

 

Контакт за туристички агенции
+389 34 345 212, локал 154 и 118
+389 71 307 212
+389 76 269 228
booking@atlantis.com.mk

 

 

 

Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.