EyeSTAR Lasik


Klinika e parë, udhëheqëse dhe me përvojë më të madhe në Turqi “EyeSTAR” në sferën e Oftalmologjisë – Lasik (laser assisted in situ keratomileusis), metodë në kirurgjinë refraktive për largim lazerik të shkurtpamësisë, largpamësisë dhe astigmatizëm, e specializuar vetëm për Lasik!

Korrigjim laserik i dioptrisë me Eye STAR Lasik Stamboll
me 3 hapa të lehtë

1. Kontrollim
Para fillimit të procedurës LASIK (Korrigjim laserik), sytë tuaj do të kontrollohen nga kirurg të specializuar të integruar me sisteme inteligjente për diagnostifikim në mënjanimin laserik të dioptrisë.

2. Lasik trajtim
Lasik (Korrigjim lazerik) procedura zgjat rreth 4 minuta. Së paku kishim kohë cilësore gjatë kontrollimit, apo?

3. Ekskursion
Ditën tjetër do u’a tregojmë Stambollin. Shëtitjet nëpër Bosfor janë të preferuarat e pacientëve tanë.
Po, do të keni mundësi ta shihni Bosforin, Çarshinë turke, por edhe të shkruani për përshtypjen tuaj në EyeStar.

Dhuroni momente emocionuese me shikim natyror Ndryshoni jetën Tuaj, që të keni shikim të qartë pa syze ose thjerrëza kontakte!


Rezervoni njërin nga datat vijuese .....

26.04, 12.05 & 09.06, mijëra pacientë nga e gjithë bota.
Po. Ne e dimë çfarë bëjmë dhe jemi këtu që t’ju ndihmojmë

Pakoja “Lasik në Stamboll” përfshin:
 • Kontrollim të plotë, kompleks dhe të detajuar dyorësh me teknologjinë më të re dhe më të avancuar lazerike për diagnostifikim të defekteve optike të syrit;
 • Korrigjim lazerik të dy syve me laserin më të ri në treg WaveLight Allegretto Wave Eye-Q 500 Hz / 400 Hz;
 • Gjitha hulumtimet e domosdoshme;
 • Medikamente – pika (antibiotik, kortikosteroid, lot artificial) për kurim postoperativ të syve;
 • Garancia e përjetshme, siguria dhe kurimi janë premtim se pas shërimit Tuaj EyeStar Lasik do të kujdeset për Ju;
 • Numër i pakufizuar i kontrollimeve të përjetshme falas;
 • Transferta gjatë arritjes dhe largimit nga aeroporti, stacioni hekurudhor dhe i autobusëve – deri tek klinika, dhe anasjelltas;
 • Hotel falas me 4* në sheshin e mrekullueshëm Taksim në afërsi të klinikës, dhe
 • Një ekskursion i paharrueshëm nëpër Stamboll ose Bosfor

Certifikate për zbatim cilësor të procedurës LASIK nga shtëpi të njohura certifikuese


Çka është LASIK?


LASIK (laser in situ keratomileusis – korrigjim lazerik) është procedurë ambulante kirurgjike që shfrytëzohet për kurim të shkurtpamësisë, largpamësisë dhe astigmatizmit.

Laseri shfrytëzohet për ristrukturim të kornejës, në pjesën e përparme të syrit. Kjo e përmirëson mënyrën në të cilën fokusohen rrezet dritore në rrjetëzimit, në pjesën e pasme të syrit dje mundësohet vizion më i mirë pa syze ose thjerrëza kontakte

EyeSTAR LASIK” është: Amputim i shpejtë lazerik, me kohëzgjatje prej 10 sekondave, ndërsa koha totale për tërë trajtimin është vetëm 3 deri 4 minuta për sy. Trajtimi është pa dhembje. Pacientët nuk ndjejnë thuajse asnjë dhembje dhe siklet gjatë ose pas trajtimit. Nuk do të ketë asnjë gjakderdhje dhe nuk do të ketë nevojë për fasha ose ngjitëse. Gjatë trajtimit ka nivel të lartë të sigurisë. Absolutisht nuk ka asnjë rrezik për humbje të shikimit. “EyeSTAR” siguron kushte tërësisht sterile dhe limit ditor prej 10 pacientëve me qëllim të sigurohen trajtime pa rrezik nga infektime dhe rezultate optimale vizuale. Në mënyrë permanente – nuk ka regresion të shikimit në shumicën e pacientëve, deri tani vetëm 0,05% e pacientëve kanë kërkesë për përmirësim të trajtimeve. Forcimi i pacientëve është shumë i shpejtë, saqë një ditë pas trajtimit të njëjtit mund të vizitojnë vende të njohura nëpër Stambollin e mrekullueshëm. Kirurgët tanë tërë kohën janë në konsultim me ju dhe ju pyesin nëse janë të gatshëm për fillim të operacionit, dhe nëse nuk ndjeheni të gatshëm mund të zhvendoset për ditën vijuese. Certifikatë për trajtim me standarde të rrepta gjermane TUV – ISO 9001 për cilësi. Para trajtimit tuaj lazerik do të kryet kontrollim i detajuar i syve. Nëse bartni thjerrëza kontakte, duhet t’i largoni nga përdorimi së paku një javë para trajtimit tuaj, ndërsa nëse shfrytëzoni lloje tjera të thjerrëzave kontakte, do nevojitet t’i largoni tre javë para trajtimit tuaj. Në ditën e trajtimit, ju lusim të mos keni në fytyrën dhe sytë e tuaj asnjë kozmetikë, të mos përdorni krem për fytyrë, krem pas ruajtjes ose parfum. Të mos teprohet me pije të cilat përmbajnë kofein. Laseri “EyeSTAR” ruhet në temperaturë më të ulët, andaj ju këshillojmë të mbani veshje të ngrohtë dhe komode. Nëse trajtimi juaj është përcaktuar gjatë ditës, mbani me vete syze të errëta për diell. Para trajtimit tuaj në “EyeSTAR” do të informoheni për tërë procedurën, gjithashtu do t’ju përshkruhet si do të ndjeheni gjatë çdo hapi të trajtimit. Pas mbarimit të përgatitjes psikike dhe përgatitjes së dokumenteve të nevojshëm, fillohet me përgatitjen mjekësore. Në institutin e “EyeSTAR LASIK” vëmendje të veçantë i kushtojmë përgatitjeve për trajtimin lazerik, sepse besojmë që pjesë e madhe e suksesit të trajtimit i dedikohet përgatitjes, dhe në fund të përgatitjes për procedurën ju do të jeni të informuar dhe të gatshëm për procedurën. Nëse ju ndjeheni komod dhe nëse konsideroni që jeni mjaftueshëm të informuar për procesin vijues, atëherë do të fillojmë me EyeSTAR LASIK procedurën. Në ndërkohë, kirurgët tanë do t’u përgjigjen gjitha pyetjeve tuaja dhe do të punojnë në gjitha aspektet teknike të trajtimit tuaj lazerik. Motrat dhe teknikët tanë mjekësor do ta përgatisin laserin dhe aparaturën tjetër të nevojshme. Një nga karakteristikat më të rëndësishme të sallës së operimit është “mjedisi tërësisht steril” i siguruar me HEPA filtra, sistem për UV sterilizim, më tepër sisteme për aklimatizim dhe sistem për përcjellje të cilësisë së ajrit në kohë “EyeSTAR LASIK” është: Amputim i shpejtë lazerik, me kohëzgjatje prej 10 sekondave, ndërsa koha totale për tërë trajtimin është vetëm 3 deri 4 minuta për sy. Trajtimi është pa dhembje. Pacientët nuk ndjejnë thuajse asnjë dhembje dhe siklet gjatë ose pas trajtimit. Nuk do të ketë asnjë gjakderdhje dhe nuk do të ketë nevojë për fasha ose ngjitëse. Gjatë trajtimit ka nivel të lartë të sigurisë. Absolutisht nuk ka asnjë rrezik për humbje të shikimit. “EyeSTAR” siguron kushte tërësisht sterile dhe limit ditor prej 10 pacientëve me qëllim të sigurohen trajtime pa rrezik nga infektime dhe rezultate optimale vizuale. Në mënyrë permanente – nuk ka regresion të shikimit në shumicën e pacientëve, deri tani vetëm 0,05% e pacientëve kanë kërkesë për përmirësim të trajtimeve. Forcimi i pacientëve është shumë i shpejtë, saqë një ditë pas trajtimit të njëjtit mund të vizitojnë vende të njohura nëpër Stambollin e mrekullueshëm. Kirurgët tanë tërë kohën janë në konsultim me ju dhe ju pyesin nëse janë të gatshëm për fillim të operacionit, dhe nëse nuk ndjeheni të gatshëm mund të zhvendoset për ditën vijuese. Certifikatë për trajtim me standarde të rrepta gjermane TUV – ISO 9001 për cilësi. Para trajtimit tuaj lazerik do të kryet kontrollim i detajuar i syve. Nëse bartni thjerrëza kontakte, duhet t’i largoni nga përdorimi së paku një javë para trajtimit tuaj, ndërsa nëse shfrytëzoni lloje tjera të thjerrëzave kontakte, do nevojitet t’i largoni tre javë para trajtimit tuaj. Në ditën e trajtimit, ju lusim të mos keni në fytyrën dhe sytë e tuaj asnjë kozmetikë, të mos përdorni krem për fytyrë, krem pas ruajtjes ose parfum. Të mos teprohet me pije të cilat përmbajnë kofein. Laseri “EyeSTAR” ruhet në temperaturë më të ulët, andaj ju këshillojmë të mbani veshje të ngrohtë dhe komode. Nëse trajtimi juaj është përcaktuar gjatë ditës, mbani me vete syze të errëta për diell. Para trajtimit tuaj në “EyeSTAR” do të informoheni për tërë procedurën, gjithashtu do t’ju përshkruhet si do të ndjeheni gjatë çdo hapi të trajtimit. Pas mbarimit të përgatitjes psikike dhe përgatitjes së dokumenteve të nevojshëm, fillohet me përgatitjen mjekësore. Në institutin e “EyeSTAR LASIK” vëmendje të veçantë i kushtojmë përgatitjeve për trajtimin lazerik, sepse besojmë që pjesë e madhe e suksesit të trajtimit i dedikohet përgatitjes, dhe në fund të përgatitjes për procedurën ju do të jeni të informuar dhe të gatshëm për procedurën. Nëse ju ndjeheni komod dhe nëse konsideroni që jeni mjaftueshëm të informuar për procesin vijues, atëherë do të fillojmë me EyeSTAR LASIK procedurën. Në ndërkohë, kirurgët tanë do t’u përgjigjen gjitha pyetjeve tuaja dhe do të punojnë në gjitha aspektet teknike të trajtimit tuaj lazerik. Motrat dhe teknikët tanë mjekësor do ta përgatisin laserin dhe aparaturën tjetër të nevojshme. Një nga karakteristikat më të rëndësishme të sallës së operimit është “mjedisi tërësisht steril” i siguruar me HEPA filtra, sistem për UV sterilizim, më tepër sisteme për aklimatizim dhe sistem për përcjellje të cilësisë së ajrit në kohë


A jam i përshtatshëm për LASIK (korrigjim lazerik)?


Vallë jeni të përshtatshëm për operacion lazerik kuptohet sipas testimeve. Mund të jeni të përshtatshëm, nëse sytë tuaj janë në kuadër të parametrave vijues:
 • miopi (shkurtpamësi) deri -12,00 dioptri;
 • hiperopi (largpamësi) deri + 6,00 dioptri;
 • hiperopi (largpamësi) deri + 6,00 dioptri;
 • pa sëmundje të syve;
 • pa katarakt;
 • Vizion i qëndrueshëm në 6 muajt e fundit; dhe
 • Mosha + 18 vjet.Ajo që ndodh para LASIK (korrigjim lazerik)?


Hulumtimi gjithëpërfshirës e studion shëndetin e plotë të dyve dhe përcakton nëse jeni kandidat i mirë për LASIK trajtim, dhe e mat:
 • trashësinë korneale;
 • topografinë korneale;
 • tomografinë korneale;
 • Wavefront korneal;
 • hartimin e syrit;
 • zhvillimin rrjedhës;
 • mprehtësinë vizuale; dhe
 • madhësinë e bebes së syrit gjatë ndriçimit të dobët.Garanci e përjetshme e kurimit EyeSTAR


Garancia EyeSTAR Kujdes i përjetshëm është premtimi ynë se pas mjekimit tuaj ne do të kujdesemi për ju. Kur keni operacion të syve me EyeSTAR, e dini që ne do t’a sigurojmë gjithë kujdesin e nevojshëm në lidhje me kurimin tuaj, çdoherë falas.

Dhe, si është e mundur EyeSTAR të ofrojnë garanci të tillë? Kjo thjeshtë është çështje e besimit – besimi ynë në kujdesin që e ofrojmë, përmes personelit tonë të kirurgëve me përvojë të madhe për korrigjim të shikimit.


TeknologjiaNjë nga aspektet më të njohura të trajtimit EyeSTAR Lasik është teknologjia. Instituti EyeSTAR Lasik është i pajisur me teknologjinë më të re FDU dhe teknologjinë lazerike dhe diagnostike klinike të aprovuar. Me qëllim të mundësimit të rezultateve më të sigurta dhe më të sakta, EyeSTAR është i pajisur me mjete të sofistikuara diagnostike për vlerësim më të saktë të defekteve vizuale të syve. Metodat për vlerësim përfshijnë tomografi korneale, topografi ultra të saktë korneale (matje e kornesë në 22.000 pikë), diagnozë dhe klasifikim i formës korneale, anomali me sistemet artificiale inteligjente. Lazeri ynë “Wavelight Allegretto “ Syri-P 500Hz/400Hz është FDA më e re, më e shpejtë dhe më e avancuar – si platformë lazerike e miratuar në treg. Është e njohur për rezultate më të sakte dhe në nivel më të lartë të sigurisë dhe komoditetit të pacientit. Ne ofrojmë teknologji të avancuar “CLB microkeratome” ose gjitha teknologjitë lazerike EyeSTAR Lasik, varësisht nga rekomandimet e kirurgëve tanë për çdo pacient të caktuar.


Cilësia e shikimit


“Eye-Q” lazeri gjithashtu ofron teknologjinë “Wavefront optimized”, e cila e ruan formën natyrore të kornesë dhe i pengon gabimet optike të cilat mund të sjellin deri në probleme me aftësimin e syrit në errësirë ose në humbje të ndjeshmërisë kontraste (aftësi të shikohen sendet qartë dhe pastër). Sistemi ka potencial t’u siguron shumicës së pacientëve shikim më të mirë nga 20/20, që është neologjizëm prej “vizioni i shqiponjës”, sepse shqiponjat kanë aftësi të lindur të shikojnë më mirë se 20/20 ditën dhe natën.


Performanse


Sistemi “Eye-Q laser” ka frekuencë prej 400 pulsimeve në sekondë dhe trajtimi zgjat vetëm disa sekonda. Mesatarisht trajtimi do zgjat prej 10 deri 12 sekonda. Trajtimet më të shkurtra lazerike për sy janë treguar më të mira për zvogëlimin e rrezikut nga infektimet postoperative, nën-korrigjime dhe mbi-korrigjime.


„The WaveLight Allegretto Wave Eyetracker“


“Eyetracker EyeSTAR” është pjesë përbërëse e trajtimit “EyeSTAR Lasik. Punon me lazer për trajtim ultra të saktë, duke siguruar që çdo impuls i lazerit të gjendet aty ku duhet. “Eyetracker EyeSTAR” punon me shpejtësi prej 400Hz dhe e ndjek lëvizjen e syve 400 herë në sekondë. Kjo është me rëndësi sepse syri mund të lëviz në normë prej 60Hz. Nëse syri lëviz më shpejtë ose me shpejtësi të njëjtë si “eyetracker”, atëherë ky i fundit nuk do jetë në gjendje të merr numër të përshtatshëm të leximeve për lëvizjen e syrit. Gjithashtu, me rëndësi të jashtëzakonshme është aftësia e lazerit të reagon në informatat të cilat do të dërgohen deri tek ai nga “eyetracker”. Koha për përgjigje e lazerit duhet të jetë shumë e shpejtë, që të sigurohet se çdo impuls i lazerit vjen në pjesën e përshtatshme të kornesë. Madje edhe nëse lazeri mund t’i përcjell lëvizjet e syrit 1000 herë, por reagon ngadalshëm ndaj asaj informate, rezultati do jetë që impulset deri tek kornea e syrit të dërgohen në bazë të informatës së vjetër. Shembull më i mirë për raportin ndërmjet “eyetracker” dhe lazerit është parafytyrimi i gjuajtjes së topit në gjësend që lëviz me 400 milje në orë. Edhe pse mund ta shihni gjësendin që lëviz, reflekset tuaja tepër ngadalshëm do të aftësohen ndaj ndryshimeve të vazhdueshme të gjësendit lëvizës. Si pasojë, çdoherë kur do ta hidhni topin, Ju do ta huqni gjësendin lëvizës. Lazeri “EyeSTAR dhe “eyetracker” punojnë me shpejtësi prej 400Hz, që domethënë se siç “eyetracker” e përcjell syrit 400 herë në sekondë, lazeri punon me shpejtësinë e njëjtë saktë në sferat e nevojshme të kornesë.

„The WaveLight Allegro Topolyzer“


Baza për trajtim të suksesshëm lazerik të syrit është diagnoza e saktë. Puna me “EyeSTAR ALLEGRO Topolyzer” domethënë shfrytëzim të aparatit të përkryer që e ndihmon procesin e sjelljes së vendimit për korrigjim lazerik të llojit të pacientit konkret. Me përcaktim të saktë të korrigjimeve vizuale që janë të nevojshme të kryen tek pacienti, në masë të madhe përmirësohet sfera e trajtimeve të mundshme, nga “Wavefront Optimized” për udhëheqje të nivelit të lartë të trajtimit të sofistikuar topografik (T-SAT). “ALLEGRO Topolyzer” e me softuer të përshtatshëm T-SAT, që është i dizajnuar në mënyrë speciale për matjen dhe prodhimin e rezolucionit të lartë të trajtimeve për sy me anomali të rënda. Është i zhvilluar për rastet më të rënda, e që në matje dhe përpunim standard do të tregohet joefikas.


„The WaveLight Allegro T-CAT Treatment“

“ALLEGRO Topolyzer” dhe T-CAT janë të optimizuar për kryerje të spektrit të korrigjimit shfrytëzues lazerik të syrit dhe të komunikohet në sinkronizim të përkryer me valën e sistemeve lazerike “ALLEGRETTO Eye-Q Excimer”. Gjitha trajtimet dhe parametrat e nevojshëm barten nga “ALLEGRO Topolyzer” në lazer. Softueri i brendshëm i “ALLGRO T-CAT” është lazerik dhe llogaritet skemë e përshtatshme korrigjuese. Prapë, mjeku mund të vendos t’i ndryshoj parametrat individuale në çdo fazë të procesit. Keratometri i integruar me matje automatike dhe lirim mundëson qëllim preciz të fotografisë. Transferimi i fotografisë digjitale nënkupton afrim në kombinim me qetësinë, punon nga larg dhe matja e kohës është vetëm pjesë e vogël e sekondës, që mundëson nivel të lartë të riprodhimit, ndërsa saktësia e të dhënave incizohet. Gjitha të dhënat e fituara nga ana e softuerit “ALLEGRO T-CAT” përkufizohen me parametra të përshtatshme trajtuese. “ALLEGRO Topolyzer” gjithashtu mund të shfrytëzohet si instrument i pavarur diagnostik për topografi të rregullt për matje të cilat nevojiten në kirurgjinë refraktive. Gjithashtu është integruar softuer në vegël dhe keratokonus për zbulim dhe probleme opsionale me beben e syrit.
Aplikimet për “ALLEGRO Topolyzer” përfshijnë:
 • Stacion përmirësues për decentrim;
 • Zgjerim i zonave të vogla optike;
 • Keratokonus-skrining;
 • Trajtim i astigmatizmit të lartë dhe
 • Trajtim i anomalive tjera korneale kirurgjike.

Analizuesi “WaveLight Alegro”


“EyeSTAR ALLEGRO” është analizues me vegël të përkryer diagnostiko për mbështetje të procesit të sjelljes së vendimeve për vizion dhe korrigjim lazerik. Kjo në masë të madhe e përmirëson sferën e trajtimeve të mundshme, duke u nisur nga valët standarde të optimizuara me procedurë, deri tek valët me sofistikim të lartë dhe trajtime ujore.


Третман „ALLEGRO А-CAT “

Анализаторот ALLEGRO е специјално дизајниран за да овозможи бран од податоци потребни за вршење безбедна и успешна ласерска и очна корекција. Сите компоненти се оптимизирани да работат во концерт со бран „ALLEGRETTO Eye-Q laser“. Сите потребни третмански параметри од пациентот се пренесуваат до аналитичар ALLEGRO на „БРАН ALLEGRETTO Eye-Q laser“. Софтверот на „ALLEGRO А-CAT“ во внатрешноста на ласерскиот лаптоп-компјутер пресметува соодветна корекциска шема. Третманите „ALLEGRO А-САТ“ се наменети за употреба кај пациенти со високи аберации во нивните оптички систем. Сите потребни корекции на оптичката патека на окото се овозможени преку модулот на рожницата „A-CAT“.

Principi “Tscherning”


Duke punuar në spektrin e dukshëm, analizuesi ALLEGRO është i dizajnuar të kryen valë të matjeve me shfrytëzim të principit operativ “Tscherning”, i cili punon në princip të njëjtë sikur syri i njeriut. Me qëllim të kryerjes së matjes sipas këtij pricinipi, fotografia e matjeve projektohet në rrjetëzim. Kjo u mundëson mjekëve vazhdimisht të përcaktojnë nëse fotografia është sjellë siç duhet dhe se gjitha vendet matëse janë valide. Zbatimi i kësaj matjeje mundëson zbulim të leximeve të pasakta të shkaktuara nga opstruksionet lokale. Zbatimi i këtij principi – analizuesi ALLEGRO mundëson dorëzim konciz të të dhënave valide dhe e minimizon rrezikun nga trajtimet e rrejshme. Analizuesi ALLEGRO shfrytëzon dritë të dukshme për kryerje të matjeve, andaj nuk janë të obligueshme llogaritje shtesë dhe faktorë për gabime kromatike. Matja automatike garanton se vetëm matjet koncize do merren parasysh. Decentralizim i vogël zbulohet bashkë me diametrin dhe vlerat tjera relevante. Këtyre të dhënave mandej u shtohet vala e vërtetë e të dhënave. Përpunimi komercial i të dhënave “WaveLight” mundëson regjistrim dhe evidentim i matjeve valide, madje edhe në kushte serioze të syve.


Teknologjia “EyeSTAR Microkeratome/Intralase”


“Moria Microkeratome Evolution3” është platformë që shfrytëzohet në kombinim me M2 ndërlidhje motorike me CLB. Më tepër koka dhe motorë shfrytëzohen në EyeSTAR për t’u siguruar mjedis tërësisht steril i “Moria microkeratome”, që është jashtëzakonisht preciz. Në fakt, ky sistem është rezultat dhe dy herë më i saktë nga “femtosecond microkeratome” lazerik dhe nuk shkakton sindromë të ndjeshmërisë kalimtare të dritës. Për “microkeratomes”, saktësi domethënë siguri, sidomos në rastet kritike të trashësisë korneale. Përveç këtyre avantazheve, vakuumi i ngadalshëm i SVR ndaj sistemit është rehati kritike e komponentit “Moria”.


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања