Kërko ofertë


Emri i тура
Vend
Destinacion
prej
Kategori
Numri i yjeve

Барселона 08.03.2017

Барселона 08.03.2017

Destination:Barcelona
8 ми МАРТ во БАРСЕЛОНА со ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ 05.03-08.03.2017 Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во ...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Uniont, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turne

Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk