Kërko ofertë


Emri i akomodimit
Vend
Destinacion
prej
Kategori
Numri i yjeve

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

Razlog
 • Faks
 • Restorant
 • Zyre kembimi valutor
повеќе...

MURITE CLUB HOTEL

MURITE CLUB HOTEL

Razlog
 • Faks
 • Restorant
 • Zyre kembimi valutor
повеќе...

KATARINO HOTEL & SPA

KATARINO HOTEL & SPA

Razlog
 • Restorant
 • Argetim I femijeve
 • Free Parking
повеќе...

ASPEN GOLF SKI & SPA

ASPEN GOLF SKI & SPA

Razlog
 • Zyre kembimi valutor
 • Dhoma pa duhan
 • Pastrim kimik
повеќе...

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

Razlog
 • Restorant
 • Argetim I femijeve
 • Faks
повеќе...

BALKAN JEWEL

BALKAN JEWEL

Razlog
 • Internet
 • Parkim I hotelit
 • 24-orëshe
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk