Kërko ofertë


Emri i akomodimit
Vend
Destinacion
prej
Kategori
Numri i yjeve

Grand Hotel & Spa Kopaonik

Grand Hotel & Spa Kopaonik

Kopaonik
  • Restorant
  • Kasaforte ne recepsion
  • Parkim I hotelit
повеќе...

Family Hotel Angella

Family Hotel Angella

Kopaonik
  • Faks
  • bari brenda hotelit
  • Ashensor
повеќе...

HOTEL JUNIOR

HOTEL JUNIOR

Kopaonik
Хотел Јуниор "All seasons sports and spa resort" е сместен на планината Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на идеална надморска височина од 1070 ...
повеќе...

GUEST HOUSE JUNIOR

GUEST HOUSE JUNIOR

Kopaonik
  • bari brenda hotelit
  • Kasaforte ne recepsion
  • Salle televizori
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk