Potidea Golden Beach - Сопствен Закуп

http://potideagoldenbeach.gr/
Nea Potidea - Kassandra - Chalkidiki - GR -63200 - GREECE
Неа Потидеа

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Сезони


Double room -

Типмин. лицамин. ноќевања25.05 - 01.06
01.06 - 08.06
08.06 - 15.06
15.06 - 22.06
22.06 - 29.06
29.06 - 06.07
06.07 - 13.07
13.07 - 20.07
20.07 - 27.07
27.07 - 03.08
03.08 - 10.08
10.08 - 17.08
17.08 - 24.08
24.08 - 31.08
31.08 - 07.09
07.09 - 14.09
14.09 - 21.09
per person/jave
All inclusive ( ushqim plus pijet ) 11 324 382 420 498 536 574 612 632 632 632 632 632 594 554 478 420 309.6
21 162 191 210 249 268 287 306 316 316 316 316 316 297 277 239 210 172
Fëmijë ( 0 -1,99 ) me 2 të rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija 2 ( 2-11,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
3 i rritur ( +12 ) mbi krevat shtesë 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
1st chd (2-11,99) on additional bed + 2 pax 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Zbritje për ndryshim 2 në të njëjtën banesë 11 -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10%

Dhome -

Типмин. лицамин. ноќевања25.05 - 01.06
01.06 - 08.06
08.06 - 15.06
15.06 - 22.06
22.06 - 29.06
29.06 - 06.07
06.07 - 13.07
13.07 - 20.07
20.07 - 27.07
27.07 - 03.08
03.08 - 10.08
10.08 - 17.08
17.08 - 24.08
24.08 - 31.08
31.08 - 07.09
07.09 - 14.09
14.09 - 21.09
per person/jave
All inclusive ( ushqim plus pijet ) 11 324 382 420 498 536 574 612 632 632 632 632 632 594 554 478 420 309.6
21 162 191 210 249 268 287 306 316 316 316 316 316 297 277 239 210 172
Fëmijë ( 0 -1,99 ) me 2 të rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija 2 ( 2-11,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
3 i rritur ( +12 ) mbi krevat shtesë 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
1st chd (2-11,99) on additional bed + 2 pax 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Zbritje për ndryshim 2 në të njëjtën banesë 11 -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10% -10%

Цената е дадена по лице за 7 ноќевања на база ALL INCLUSIVE, во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 денари.

Во цената не е вкучен превоз. Можност за доплата за превоз: 35ЕУР за возрасен и 25ЕУР за дете од 2-11,99 години. Дете од 2 години - бесплатно, не користи седиште. 


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk