PIRIN PARK

stars
www.parkhotelpirin.com
Район „Хидрострой” 27
Сандански

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Hotel

Kontakt e-mail: reservations@parkhotelpirin.com
Kontakt telefon: 0746 35 656, 600
Kontakt faks: 0746 31 960

Сезони


Double room - HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateHB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
Fëmijë (4-11,99) + 1 i rritur 11 -30%
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Double room - Lux BB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateLux BB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Apartament - Family BB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateFamily BB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Suite - Luxury HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateLuxury HB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Suite - VIP HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateVIP HB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Apartament - President HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/natePresident HB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Suite - Standard 1-Bedroom HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateStandard 1-Bedroom HB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Suite - Family 2-Bedroom HB

Типмин. лицамин. ноќевања02.01 - 21.12
per person/nateFamily 2-Bedroom HB
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 18.5
child (0-3.99) with 2 adults 11 -100%
3 të rritur 11 43

Награди и признанија


1.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
2. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

6. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
7. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
8. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
9. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
10. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk