GRAND HOTEL MURGAVETS

stars
Пампорово

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Сезони


Double room -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per person/nate
Mengjes + darke 11 39.6 / / / 41.8 40.7 39.6
13 39.6 41.8 / 40.7 41.8 40.7 39.6
14 39.6 41.8 66 40.7 41.8 40.7 39.6
21 31.9 / / / 35.2 33 31.9
23 31.9 35.2 / 33 35.2 33 31.9
24 31.9 35.2 56.1 33 35.2 33 31.9
Fëmija i dytë (0-3,99) + 1 fëmijë të rritur dhe fëmijë (4-11,99) 11 4.51 3.08 4.29 4.4 3.08 4.4 4.51
Fëmija 2 (4-11,99) + 1 i rritur 11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Fëmija ( 0- 3.99 ) me 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
3 të rritur 11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Fëmijë (4 -11,99 ) me 1 rritur 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Double room -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per person/nate
Mengjes + darke 11 41.8 / / / 46.2 44 41.8
13 41.8 46.2 / 44 46.2 44 41.8
14 41.8 46.2 44 44 46.2 44 41.8
21 34.1 / / / 37.4 36.3 34.1
23 34.1 37.4 / 36.3 37.4 36.3 34.1
24 34.1 37.4 59.4 36.3 37.4 36.3 34.1
Fëmija i dytë (0-3,99) + 1 fëmijë të rritur dhe fëmijë (4-11,99) 11 4.29 5.06 21.34 4.07 5.06 4.07 4.29
Fëmija 2 (4-11,99) + 1 i rritur 11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Fëmija ( 0- 3.99 ) me 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
3 të rritur 11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Fëmijë (4 -11,99 ) me 1 rritur 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30% -30%
11 -40% -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Apartament -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per nate
Mengjes + darke 21 101.2 / / / 123.2 108.9 101.2
23 101.2 123.2 / 108.9 123.2 108.9 101.2
24 101.2 123.2 143 108.9 123.2 108.9 101.2
Fëmijë (4-11,99) + 2 simbol i paqës 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija ( 0- 3.99 ) me 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Apartament -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per person/nate
Mengjes + darke 41 42.63 / / / 48.13 45.38 42.63
43 42.63 48.13 / 45.38 48.13 45.38 42.63
44 42.63 48.13 64.63 45.38 48.13 45.38 42.63
Fëmija ( 0- 3.99 ) me 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Maisonette -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per nate
Mengjes + darke 11 215.6 231 250.8 220 231 220 215.6
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Apartament -

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 24.12
24.12 - 29.12
29.12 - 03.01
03.01 - 20.01
20.01 - 05.02
05.02 - 05.03
05.03 - 01.04
per nate
Mengjes + darke 11 215.6 231 250.8 220 231 220 215.6
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 85
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања