SPA Hotel Kleptuza

stars
Велинград

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Сезони


Double room - Max:2adl+1hcd(0-11.99) ; 3adl

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per nate (hotel)Max:2adl+1hcd(0-11.99) ; 3adl
Akomodim me mengjes 2140.94
2236.85
Fëmijë (0-5,99) + 2 simbol i paqës 11 -100%
3 të rritur 1111.69
118.18

Double room - LUX

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per nate (hotel) LUX
Akomodim me mengjes 2146.79
2242.1
Fëmijë (0-5,99) + 2 simbol i paqës 11 -100%
3 të rritur 1111.69
118.18

Max:2adl+1chd(0-11.99) ; 3adl


Apartament - 2-Bedroom

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
per person/nate2-Bedroom
Akomodim me mengjes 11 /

Min:4pax; Max:4adl


Double room - Economy

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per nate (hotel)Economy
Akomodim me mengjes 2135.68
2232.16

Studio -

Типмин. лицамин. ноќевања03.01 - 25.12
Per nate (hotel)
Akomodim me mengjes 2157.32
2251.47
Fëmijë (0-5,99) + 2 simbol i paqës 11 -100%
3 të rritur 1111.69
118.18

Награди и признанија


1.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
2. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

6. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
7. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
8. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
9. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
10. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk