MURITE CLUB HOTEL

stars
http://murite.bg/
Bayova Borika, Razlog 2760 p.o. box. 80
Банско

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Ndodhet në luginën e qetë të Razllogut, siguron akomodim superior dhe objekte të rrethuara me pamje të panoramës  impresionuese të malit . Wi-fi qasja është falas në të gjitha pjesët e hotelit. Parkimi është falas dhe trasporti deri në Bansko është në dispozicion të mysafirëve.

Kompleksi përbëhet prej  4 ndërtesave të cilat janë 50 m larg njëra tjetrës. Ndërtesa kryesore ofron spa luksoze dhe wellness objekte me pishinë të mbyllur , si dhe lobi të këndshëm me kamin të hapur, kati I fëmijëve, restoran , shitore, klub nate dhe salla me lojëra.

Të gjitha apartmanet kanë ballkon me pamje kah mali, dhe janë të pajisura me parket bungu dhe çilim në dhomat e gjumit. Të gjitha këto kanë TV satelitor , divan dhe iPod docking stacione me sistem argëtues shtëpiak. Disa, gjithashtu , karakterizohen me kuzhinë të madhe.

Mysafirët e hotelit mund të shijojnë  mëngjesin në restoran, ndërsa në orët e mbrëmjes koktell bari shërben spektër të gjërë të pijeve freskuese.

Ski transport falas për të gjithë mysafirët e hotelit . Kujdesi  i fëmijëve , githashtu parashihet me pagesë shtesë në hotel.

Hotel

Recepsion me kontakt telefonik: 00359/74797984
Kontakt e-mail: marketing@murite.bg
Kontakt telefon: 00359 888 10 66 10
Kontakt faks: 00359/74797982

Distancat nga

Ski turistik, Bansko: 8 km

Pajisjet e hotelit dhe oferta

Faks
Restorant
Zyre kembimi valutor
Restorant à la carte
Recepsion per makine me qira
Ashensor
Free Parking
playroom për fëmijë
Pa pagesë Shuttle Bus në gondolë
lobi bar
shërbim në dhomë
lavanderi
Shërbimi hekurosje
24-orëshe
Wi-fi falas
Wi-fi falas

Aktivitete shtese prane hotelit

Pingpong
Billiard
ski
Biciklete qira
Kalerim
peshkimi
Hiking
çiklizëm
Fushë tenisi
Kursi Golf (brenda 3 km)
Lojra dhomë

Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me

Telefon
minibar
ballkon ose tarracë
LCD TV me kanale satelitore
Bathtubs / dushe

Vendndodhje

Koordinata X: 41.8614886
Koordinata Y: 23.4169455

Trajtimit zonë
pishinë shtëpie
Pishina
Jacuzzi
saunë
Banjë me avull
Hamami
zonë relaksim
trajtimet masazh
Hot legen
përshtatshmëri
qendra e PS

Сезони


Double room - Orhidea/Camelia house HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
per person/nateOrhidea/Camelia house HBOrhidea/Camelia house HBOrhidea/Camelia house HBOrhidea/Camelia house HBOrhidea/Camelia house HBOrhidea/Camelia house HB
Mengjes + darke 11 31.07 42.51 60.5 / 39.24 31.07
14 31.07 42.51 60.5 42.51 39.24 31.07
21 20.71 28.34 40.33 / 26.16 20.71
23 20.71 28.34 40.33 28.34 26.16 20.71
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Double room - Azalea house HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
per person/nateAzalea house HBAzalea house HBAzalea house HBAzalea house HBAzalea house HBAzalea house HB
Mengjes + darke 11 34.34 45.78 71.94 / 42.51 34.34
14 34.34 45.78 71.94 45.78 42.51 34.34
21 22.89 30.52 47.96 30.52 28.34 22.89
24 22.89 30.52 47.96 30.52 28.34 22.89
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
per person/nate1-bedroom Orhidea/Camelia house HB 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB 1-bedroom Orhidea/Camelia house HB
Mengjes + darke 21 23.98 31.61 46.87 / 29.43 23.98
24 23.98 31.61 46.87 31.61 29.43 23.98
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija i dytë (6-13,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija 2 ( 6-13,99 ) në krevat shtesë 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
3 të rritur 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - 1- Bedroom Azalea house HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
per person/nate1- Bedroom Azalea house HB1- Bedroom Azalea house HB1- Bedroom Azalea house HB1- Bedroom Azalea house HB1- Bedroom Azalea house HB1- Bedroom Azalea house HB
Mengjes + darke 21 26.16 33.79 51.23 33.79 31.61 26.16
24 26.16 33.79 51.23 33.79 31.61 26.16
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija i dytë (6-13,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmija 2 ( 6-13,99 ) në krevat shtesë 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
3 të rritur 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - Two bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
Per nate (hotel)Two bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HBTwo bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HBTwo bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HBTwo bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HBTwo bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HBTwo bedroom Apartment – Orchida/Camelia House HB
Mengjes + darke 41 82.84 113.36 161.32 / 104.64 82.84
44 82.84 113.36 161.32 113.36 104.64 82.84
fëmijë të dytë ( 6-13,99 ) + 4 të rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Child ( 6-13,99 ) + 5 të rriturit 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Child ( 6-13,99 ) + 4 të rritur 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
5th adult 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - Two bedroom Apartment deluxe – Azalea HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
Per nate (hotel)Two bedroom Apartment deluxe – Azalea HBTwo bedroom Apartment deluxe – Azalea HBTwo bedroom Apartment deluxe – Azalea HBTwo bedroom Apartment deluxe – Azalea HBTwo bedroom Apartment deluxe – Azalea HBTwo bedroom Apartment deluxe – Azalea HB
Mengjes + darke 41 91.56 122.08 191.84 / 113.36 91.56
44 91.56 122.08 191.84 122.08 113.36 91.56
Fëmijë të dytë ( 6-13,99 ) + 4 të rritur 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Dete ( 6-13,99 ) + 4 odrasli 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Child ( 6-13,99 ) + 5 të rriturit 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
5th adult 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - Three bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
Per nate (hotel)Three bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HBThree bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HBThree bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HBThree bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HBThree bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HBThree bedroom Apartment – Orhidea/Camelia HB
Mengjes + darke 61 124.26 170.04 241.98 / 156.96 124.26
64 124.26 170.04 241.98 170.04 156.96 124.26
Παιδί (6-13,99) + 6 ενήλικες 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
7th adult 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Apartament - Three bedroom Apartment deluxe – Azalea HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 23.12
23.12 - 30.12
30.12 - 03.01
03.01 - 22.01
22.01 - 05.03
05.03 - 16.04
Per nate (hotel)Three bedroom Apartment deluxe – Azalea HBThree bedroom Apartment deluxe – Azalea HBThree bedroom Apartment deluxe – Azalea HBThree bedroom Apartment deluxe – Azalea HBThree bedroom Apartment deluxe – Azalea HBThree bedroom Apartment deluxe – Azalea HB
Mengjes + darke 61 137.34 183.12 287.76 / 170.04 137.34
64 137.34 183.12 287.76 183.12 170.04 137.34
Fëmijë (0-5,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
7th adult 11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Plotësuar për të gjithë përfshirëse - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 35
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 30
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 20
11 7 7 7 7 7 7
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk