ORPHEUS PAMPOROVO

stars
http://hotel-orpheus.com/
Hotel Orpheus - Pamporovo
Пампорово

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion
E vendosur vetëm 100 metra nga shpatet e skive dhe vetëm 150 metra nga qendra Pamporovo turistik, Orfeu Hotel kombinon strehim moderne me një varg të lirë spa dhe objekte Wellness.

Të gjitha dhomat në Orfeut janë të pajisura me lirë Wi-Fi dhe të sheshtë TV kabllor dhe të gjitha ato ofrojnë një ballkon private me pamje mbi pyjet me pisha.

Guests mund të gëzojnë të gjitha të objekteve në qendër spa e hotelit. Ajo përmban pa pagesë infrared sauna, palestër, pishinë shtëpie dhe vaskë të nxehtë. Banjo me avull, dush spa dhe hamami janë gjithashtu në dispozicion në një shtesë.

Në Orfeut Hotel, mysafirët mund të përfitojnë nga ruajtjen e skive dhe një në vend shitës të kalojë skive.

Për ata me fëmijët, Orfeu ofron një fëmijë zonë shesh lojërash dhe një dhomë lojra mbikqyrur nga një animator.

Lokalet gjithashtu përfshijnë një restorant, një bar dhe një tarracë.
 

Distancat nga

Distance nga qendra: 150 m
Drag lifts: 100 m

Pajisjet e hotelit dhe oferta

Faks
Restorant
Zyre kembimi valutor
Dhoma pa duhan
Kasaforte ne recepsion
Restorant à la carte
Sallon bukurie
Recepsion per makine me qira
Ashensor
Free Parking
lobi bar
ski garderober
shërbim në dhomë
lavanderi
Shërbimi hekurosje
24-orëshe
Wi-fi falas
Wi-fi falas
Pishine femijesh

Aktivitete shtese prane hotelit

Pingpong
Billiard
ski
Hiking
çiklizëm
Lojra dhomë

Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me

TV
Telefon
Televizion satelitor
minibar
tharese flokesh
Ngrohje
Bathtubs

Vendndodhje

Koordinata X: 41.6527937
Koordinata Y: 24.6943474

pishinë shtëpie
Jacuzzi
saunë
Banjë me avull
Hamami
zonë relaksim
trajtimet masazh
përshtatshmëri
qendra e PS
sauna finlandeze
kabina infra të kuqe

Сезони


Double room - Standard - BB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
per person/nateStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BB
Akomodim me mengjes 11 35.2 / 49.5 46.2 49.5 46.2 35.2
21 23.1 / 33 30.8 33 30.8 23.1
Child (0 to 4.99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39

Dhome tresh - Standard - BB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
per nateStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BBStandard - BB
Akomodim me mengjes 11 58.3 / 82.5 77 82.5 77 58.3
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39

Apartament - 1 Bedroom - BB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
Per nate (hotel)1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB1 Bedroom - BB
Mengjes + darke 21 64.9 / 92.4 85.8 92.4 85.8 64.9
31 64.9 / 92.4 85.8 92.4 85.8 64.9
41 74.64 / 106.26 98.67 106.26 98.67 74.64
Fëmija i tretë (5-12,99) me 2 të rritur 11 6.49 / 9.24 8.58 9.24 10.56 8.47
Fëmija (5-12,99) me 3 rriturit 11 6.49 / 9.24 8.58 9.24 8.58 6.49
Child (0 to 4.99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39

Double room - Standard - HB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
per person/nateStandard - HBStandard - HBStandard - HBStandard - HBStandard - HBStandard - HBStandard - HB
Mengjes + darke 11 41.8 / 56.1 52.8 56.1 52.8 41.8
14 41.8 88 56.1 52.8 56.1 52.8 41.8
21 29.7 / 39.6 37.4 39.6 37.4 29.7
24 29.7 60.5 39.6 37.4 39.6 37.4 29.7
Child (0 to 4.99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 33
Christmas Dinner Supplement per child 11 21

Dhome tresh - HB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
per nateHBHBHBHBHBHBHB
Mengjes + darke 11 78.1 / 102.3 96.8 102.3 96.8 78.1
14 78.1 154 102.3 96.8 102.3 96.8 78.1
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 33
Christmas Dinner Supplement per child 11 21

Apartament - 1 Bedroom - HB

Типмин. лицамин. ноќевања15.12 - 28.12
28.12 - 02.01
02.01 - 10.01
10.01 - 20.01
20.01 - 10.02
10.02 - 05.03
05.03 - 11.04
Per nate (hotel)1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB1 Bedroom - HB
Mengjes + darke 21 84.7 / 112.2 105.6 112.2 105.6 84.7
24 84.7 170.5 112.2 105.6 112.2 105.6 84.7
31 84.7 / 112.2 105.6 112.2 105.6 84.7
34 84.7 170.5 112.2 105.6 112.2 105.6 84.7
41 97.41 / 129.03 121.44 129.03 121.44 97.41
44 97.41 196.08 129.03 121.44 129.03 121.44 97.41
Fëmija i tretë (5-12,99) me 2 të rritur 11 8.47 17.05 11.22 10.56 11.22 10.56 8.47
Fëmija (2-12,99) me 3 të rritur 11 8.47 17.05 11.22 10.56 11.22 10.56 8.47
Child (0 to 4.99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Suppliment për Krishtlindje ( fëmijë ) 11 23
Suplement per dreke + darke - i rritur 11 7 7 7 7 7 7 7
Shtesë për bordit të plotë - fëmijë 11 4 4 4 4 4 4 4
Taksa turistike (të rriturit) 11 1 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 65
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 39
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 33
Christmas Dinner Supplement per child 11 21

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk