SPA HOTEL EMERALD

stars
http://www.spahotelemerald.com
Pirin str, Bansko 2770
Банско

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Hoteli Emerald ndodhet përballë gondolës për skijim prej ku shihen majat me borë në malin e Pirinit.

Hoteli ofron 140 dhoma elegante . Në dispozicion janë 52 dhoma dy krevatëshe, 25 dhoma familjare , 8 studio , 45 apartmane me nga një dhomë gjumi dhe 10 apartmane me 2 dhoma gjumi .

Të gjitha janë të rregulluara bukur dhe moderne me pamje të mahnitshme kah mali Pirin.  Janë të pajisura me telefon, frigorifer, TV kabllor , banjo, terracë, pjesë të kuzhinës.

 Në kuadër të hotelit mund të luani bilardo , ndërsa në dispozicion keni edhe marrjen me qira të ski pajisjeve dhe biikletave. Sandanski ndodhet 33 km larg nga hoteli Emerald, ndërsa Dobrinishte është 7 km larg.

Distancat nga

Distance nga qendra

Pajisjet e hotelit dhe oferta

Internet
Restorant
bari brenda hotelit
Internet kafe
Sherbim dhome 24 ore
lobi bar
24-orëshe

Aktivitete shtese prane hotelit

Billiard

Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me

TV
Telefon
minibar
banje/tualet
rrobë banjo dhe pantofla
Bathtubs / dushe

Vendndodhje

Koordinata X: 41.826525
Koordinata Y: 23.479362

Trajtimit zonë
Pishinë shtëpie (pa pagesë)
Jacuzzi (pa pagesë)
Sauna (Pa pagesë)
Banjë me avull (pa pagesë)
trajtimet masazh
dhomë me diell

Сезони


Double room - Standard

Типмин. лицамин. ноќевања22.12 - 29.12
29.12 - 04.01
04.01 - 11.01
11.01 - 01.02
01.02 - 01.03
01.03 - 26.03
per person/nateStandardStandardStandardStandardStandardStandard
Mengjes + darke 11 76.16 / 76.16 53.76 64.96 53.76
13 76.16 112 76.16 53.76 64.96 53.76
21 44.8 / 44.8 31.36 38.08 31.36
23 44.8 56 44.8 31.36 38.08 31.36
Fëmija 2 ( 2-12,99 ) me 1 të rritur dhe 1 fëmijë ( 2-12,99 ) 11 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2
Fëmija (2-12,99) me 1 të rritur 11 -40% -40% -40% -40% -40% -40%
Fëmija (2-12,99) + 2 të rritur 11 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2
3th rritur 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 70
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Dhome famil - Standard

Типмин. лицамин. ноќевања22.12 - 29.12
29.12 - 04.01
04.01 - 11.01
11.01 - 01.02
01.02 - 01.03
01.03 - 26.03
Per nate (hotel)StandardStandardStandardStandardStandardStandard
Mengjes + darke 21 134.4 / 134.4 94.08 114.24 94.08
23 134.4 168 134.4 94.08 114.24 94.08
31 134.4 / 134.4 94.08 114.24 94.08
33 134.4 168 134.4 94.08 114.24 94.08
41 165.76 / 165.76 116.03 140.9 116.03
43 165.76 207.2 165.76 116.03 140.9 116.03
Fëmijë ( 2-12,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -50% -50% -50% -50% -50% -50%
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 70
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Apartament - 1 Bedroom

Типмин. лицамин. ноќевања22.12 - 29.12
29.12 - 04.01
04.01 - 11.01
11.01 - 01.02
01.02 - 01.03
01.03 - 26.03
per person/nate1 Bedroom1 Bedroom1 Bedroom1 Bedroom1 Bedroom1 Bedroom
Mengjes + darke 21 50.4 / 50.4 36.96 43.68 36.96
23 50.4 61.6 50.4 36.96 43.68 36.96
Fëmija (2-12,99) + 2 të rritur 11 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2 11.2
3th rritur 11 -30% -30% -30% -30% -30% -30%
Fëmijë (0-1,99) + 1 i rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 70
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Apartament - 2 Bedroom

Типмин. лицамин. ноќевања22.12 - 29.12
29.12 - 04.01
04.01 - 11.01
11.01 - 01.02
01.02 - 01.03
01.03 - 26.03
per nate2 Bedroom2 Bedroom2 Bedroom2 Bedroom2 Bedroom2 Bedroom
Mengjes + darke 11 190.4 / 190.4 134.4 168 134.4
13 190.4 224 190.4 134.4 168 134.4
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 70
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 45

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk