ST. IVAN RILSKI

stars
http://www.saintivanrilski.com/
ul. "Bratya Veleganovi", 2770 Bansko, Bulgaria
Банско

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Hoteli Ivan Rilski  ndodhet në afërsi të malit Pirin dhe ski shtigjeve.

Hotel krejtësisht i ri (I hapur në vitin 2008), kompleksi I të cilit përbëhet nga 5 ndërtesa në stilin arkitektonik alpik , me motive tradicionale-bullgare.

Hoteli disponon dhoma  komfore,  restorant, bar, salla për konferenca, room  service,  SPA qender  luksoze ( pishinë të  mbyllur, banjo me avull,saunë, fitness)

Hoteli ndodhet 800 metra larg ashensorit të  Gondoles, 1,5 km larg qendres Bansko.

 

Shërbimi:

Fjetja me mëngjes ( BED AND BREAKFAST), Gjysëmpansion- fjetja me mëngjes dhe darkë ( HALF BOARD)

 

Përshkrimi I dhomave:

 Gjithsej 205 dhoma: DOUBLE STANDARD, STUDIO& FAMILY APARTMENTS.

Të gjitha dhomat kanë TV satelitor, mini bar, telefon, internet, bokall elektrik, banjo luksoze, ( vaskë ose dush-kabinë), tharëse për flokë, terrace( në disa dhoma) ;

*Studio- dhomë gjumi me krevat dopio dhe kuzhinë

*Family Apartment- dhomë ndenje dhe kuzhinë

Distancat nga

Distance nga qendra

Pajisjet e hotelit dhe oferta

Pishine e brendshme (falas)
Sauna
Faks
Internet
Restorant
Dhoma pa duhan
Pastrim kimik
Qender mireqenie
Parkim I hotelit
Sherbim dhome 24 ore
Ashensor
playroom për fëmijë
lavanderi
Shërbimi hekurosje
24-orëshe
Wi-fi falas

Aktivitete shtese prane hotelit

Pingpong
Billiard
ski
Biciklete qira

Vakte

Zone pa duhan ne restorant
Mengjes Bufe
Darke bufe

Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me

Ballkoni
TV
Kuzhine
Akses interneti
Telefon
minibar
tharese flokesh
Ngrohje
banje/tualet
Tarrace
Ajer I kondicionuar
Set peshqiresh (2 per person)
Bathtubs / dushe

Vendndodhje

Koordinata X: 41.82798644835905
Koordinata Y: 23.480358123779297

Trajtimit zonë
Pishinë shtëpie (pa pagesë)
Sauna (Pa pagesë)
Banjë me avull (pa pagesë)
Hamami (pa pagesë)
Dhomë borë (pa pagesë)
Fitness (pa pagesë)
trajtimet masazh
qendra e PS

Сезони


Double room - BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)BBBBBBBBBBBB
Akomodim me mengjes 11 52.8 / 58.3 52.8 58.3 52.8
14 52.8 84.7 58.3 52.8 58.3 52.8
21 61.6 / 72.6 61.6 72.6 61.6
24 61.6 125.4 72.6 61.6 72.6 61.6
Fëmija 2 (6-11,99) + 1 i rritur 11 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
3 të rritur 11 22 46.2 24.2 22 24.2 22
11 24.2 42.9 27.5 24.2 27.5 24.2
11 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Studio - BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)BBBBBBBBBBBB
Akomodim me mengjes 21 59.4 / 72.6 59.4 72.6 59.4
24 59.4 125.4 72.6 59.4 72.6 59.4
3 të rritur 11 16.5 16.5 16.5 16.5 16.5 16.5
Fëmijë ( 0-5,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Apartament - FAMILY 1-Bedroom BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)FAMILY 1-Bedroom BBFAMILY 1-Bedroom BBFAMILY 1-Bedroom BBFAMILY 1-Bedroom BBFAMILY 1-Bedroom BBFAMILY 1-Bedroom BB
Akomodim me mengjes 21 72.6 / 84.7 72.6 84.7 72.6
24 72.6 138.6 84.7 72.6 84.7 72.6
3 të rritur 11 16.5 16.5 16.5 16.5 16.5 16.5
Fëmijë ( 0-5,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3 3.3
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Double room - HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)HBHBHBHBHBHB
Mengjes + darke 11 61.6 / 68.2 61.6 68.2 61.6
14 61.6 94.6 68.2 61.6 68.2 61.6
21 79.2 / 92.4 79.2 92.4 79.2
24 79.2 145.2 92.4 79.2 92.4 79.2
Fëmijë (6-11,99) + 2 të rritur 11 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8
Fëmija 2 (6-11,99) + 1 i rritur 11 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8
3 të rritur 11 29.7 53.9 31.9 29.7 31.9 29.7
11 29.7 48.4 33 29.7 33 29.7
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Studio - HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)HBHBHBHBHBHB
Mengjes + darke 21 79.2 / 92.4 79.2 92.4 79.2
24 79.2 145.2 92.4 79.2 92.4 79.2
Fëmijë (6-11,99) + 2 të rritur 11 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8
3th rritur 11 26.4 26.4 26.4 26.4 26.4 26.4
Fëmijë ( 0-5,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Apartament - Family 1-Bedroom HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
Per nate (hotel)Family 1-Bedroom HBFamily 1-Bedroom HBFamily 1-Bedroom HBFamily 1-Bedroom HBFamily 1-Bedroom HBFamily 1-Bedroom HB
Mengjes + darke 21 92.4 / 104.5 92.4 104.5 92.4
24 92.4 158.4 104.5 92.4 104.5 92.4
Fëmijë (6-11,99) + 2 të rritur 11 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8 8.8
3th rritur 11 26.4 26.4 26.4 26.4 26.4 26.4
Fëmijë ( 0-5,99 ) me 2 te rritur 11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Double room - FB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
per person/nateFBFBFBFBFBFB
Mengjes + dreke+ darke 11 / / / / / /
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Studio - FB

Типмин. лицамин. ноќевања01.12 - 28.12
28.12 - 03.01
03.01 - 13.01
13.01 - 27.01
27.01 - 17.02
17.02 - 01.04
per person/nateFBFBFBFBFBFB
Mengjes + dreke+ darke 11 / / / / / /
11 -100% -100% -100% -100% -100% -100%
Darka Supplement Krishtlindje (i rritur) 11 39.67
Darka Supplement Krishtlindje (fëmijë) 11 22
Taksa turistike ( të rritur ) 11 1 1 1 1 1 1
Taksa turistike ( fëmijët 2-12 ) 11 1 1 1 1 1 1
New Year Darka Supplement për të rritur 11 79
New Year Darka Supplement për fëmijë 11 42

Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk