PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

stars
http://www.banskohotelpremier.com/
1 Karamanitza str. P.O. Box 73, 2770 Bansko, Bulgaria
Банско

Emri i akomodimit
Vend
Destinacion

Hotel

Mos llogarit sherbimet e destinacionit

Distancat nga

Distance nga qendra

Pajisjet e hotelit dhe oferta

Pishine e jashtme (falas)
Pishine e brendshme (falas)
Restorant
Zyre kembimi valutor
Dhoma pa duhan
Pastrim kimik
Restorant à la carte
Sherbim dhome 24 ore

Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me

Ambjent ndenjeje
Kasaforte dhome
minibar
tharese flokesh
banje/tualet
Ajer I kondicionuar
Shtretër dopio apo binjake
rrobë banjo dhe pantofla
ballkon ose tarracë
LCD TV me kanale satelitore
Përgatitës kafeje

Vendndodhje

Koordinata X: 41.822687
Koordinata Y: 23.481791

Сезони


Double room - HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateHBHB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Dhome teke - BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateBBBB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Max:1adl


Suite - Mountain View HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateMountain View HBMountain View HB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Suite - Superior HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateSuperior HBSuperior HB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Double room - Mountain View HB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateMountain View HBMountain View HB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Double room - EXECUTIVE ROOM BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateEXECUTIVE ROOM BBEXECUTIVE ROOM BB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Double room - EXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateEXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW BBEXECUTIVE ROOM MOUNTAIN VIEW BB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Suite - SUPERIOR MOUNTAIN VIEW BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateSUPERIOR MOUNTAIN VIEW BBSUPERIOR MOUNTAIN VIEW BB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Suite - DELUXE MOUNTAIN VIEW BB

Типмин. лицамин. ноќевања01.11 - 01.12
01.12 - 01.04
per person/nateDELUXE MOUNTAIN VIEW BBDELUXE MOUNTAIN VIEW BB
Fëmija 2 ( 2-5,99 ) + 2 te rritur dhe 1 fëmijë 11 16.5 27.5
3 të rritur 11 23.1 38.5
11 16.5 27.5
11 -100% -100%
11 / /
Supplement për bordin e gjysmë - i rritur 11 18
Supplement për bordin e gjysmë - fëmijë 11 10
Taksa turistike 11 1

Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

Paketa turneКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk