Онлајн плаќање

По потврдa на бараната услуга (или услуги) од Атлантис агент/консултант, Вие ќе може да извршите плаќање за потврдената услуга (депозит и/ или целата сума) со дебитна или кредитна картичка на онлајн платформата за плаќање на нашата веб страна www.atlantis.mk. За да го направите тоа, Ве молиме консултирајте го Вашиот агент/консултант во АТЛАНТИС. Можете да купувате со било која платежна картичка од било која банка (Master, Visa, Maestro). Имајте во предвид дека одредени домашни банки ги немаат одобрено сите свои картички за онлајн купување. Доколку не сте сигурни за Вашата картичка, Ви препорачуваме да се обратите кај банката издавач на картичката во врска со детали околку онлајн плаќањето. Задолжително проверете дали картичката со која го вршите купувањето е важечка платежна картичка и дали имате доволно средства на платежната картичка, со цел купувањето да може да се изврши. Проверете дали ги имате пополнето сите полиња и податоци за плаќање. Податоците за платежната картичка се внесуваат директно на онлајн платформата која го поддржува 3D-безбедниот Visa MasterCard стандард за побезбедни платежни трансакции. На овој начин Вие сте максимално заштитени, бидејќи:
» во ниту еден момент, од процесот на плаќање не ни давате пристап до податоците на банкарска картичка и
» не е потребен пренос и пренос на податоци - Вие ги внесувате директно во 3D-безбедната платежна платформа.

НАПОМЕНА:
1. Сите полиња кои се означени со симболот ( * ) се задолжителни.
2. Во полето “Број на договор” задолжително треба да го цитирате бројот на Договорот.
3. По завршувањето на постапката, автоматски на Вашиот е-маил ќе пристигне порака со конфирмација за успешно обработено и процесирано барање.

За процесирање на плаќањето потребна ни е Ваша согласност со Општите услови за патување (документ) и на содржината од Договорот за патување.


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk
Велигден - Патувања