• Barcelona, 8 of March
  • Vienna, 8 of March
  • Kempinski Grand Arena , Bansko
  • Grand Hotel, Bansko  • EyeStar LasikSummer 2015
Авио карти
Скопје > Цирих > Скопје
од 133€
Скопје > Брисел > Скопје
од    50€
Скопје > Барселона > Скопје
од 194€
Скопје > Амстердам > Скопје
од 187€

MEMBERS OF
ATLANTIS
GROUP
Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk