Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Март во Барселона 2020

Март во Барселона 2020

Барселона
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 13.03.2020 - 16.03.2020
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ОРГАНИЗИРАНИ ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Naples & Amalfi Coast I 8ми Март 2020

Naples & Amalfi Coast I 8ми Март 2020

Неапол
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.03.2020 - 09.03.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА
 • ТРАНСФЕР ДО СОФИЈА
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Март во Малта 2020

Март во Малта 2020

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 21.03 - 24.03.2020
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ОРГАНИЗИРАНИ ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Барселона I 8ми Март 2020

Барселона I 8ми Март 2020

Барселона
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.03.2020 - 09.03.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ОРГАНИЗИРАНИ ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Кипар I Март 2020

Кипар I Март 2020

 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 01.03 - 04.03.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОДИЧ
повеќе...

Март во Париз 2020

Март во Париз 2020

Париз
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.03 - 09.03.2020, 20.03 - 23.03.2020
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Март во Рим 2020

Март во Рим 2020

Рим
 • РАСПРОДАДЕНО!
 • 05.03-08.03.2020, 12.03-15.03.2020, 19.03-22.03.2020, 26.03-29.03.2020
 • АВИОБИЛЕТ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОКИ СО ПОЈАДОК
 • ВОДИЧ
повеќе...

Март во Малта

Март во Малта

 • 07.03.2020 - 10.03.2020
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ОРГАНИЗИРАНИ ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Март во Мадрид 2020

Март во Мадрид 2020

 • 05.03.2020 - 08.03.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА
 • СИТЕ ТРАНСФЕРИ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели - Зима 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk