Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Колумбија I 2019

Колумбија I 2019

  • 16.02.2019 - 28.02.2019
  • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
  • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
  • ТРАНСФЕРИ
  • ЕКСКУРЗИИ
  • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Будимпешта I Szechenyi Thermal Bath Февруари 2019

Будимпешта I Szechenyi Thermal Bath Февруари 2019

Будимпешта
БУДИМПЕШТА - (SZECHENYI THERMAL BATH) 09.02.2019 - 12.02.2019 (4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)  ПРОГРАМА 1 ден (09.02.2019 - Сабота) | Скопје...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk