Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Mauritius I Spring 2019

Mauritius I Spring 2019

Mauritius
ОДМОР ОД СОНИШТАТА НА  ОСТРОВОТ МАУРИЦИУСОстровот на Додо  10 дена / 7 ноќевања ТУРИСТИЧКА ПРОГРАМА  Прв Ден (02.04.2019...
повеќе...

Сејшели 2019

Сејшели 2019

Одмор на Сејшелските Острови 10 дена  / 7 ноќевања ДАТИ 2018: 07.09.2018; 25.09.2018; 08.10.2018; 18.10.2018; 11.11.2018; 20.11.2018; 07.02....
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk