Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

24 - ти Мај | Манастир Василије Острошки

24 - ти Мај | Манастир Василије Острошки

Острог
ОСТРОГ - МАНАСТИР ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ 25.05.2018 - 27.05.2018    ПРОГРАМА 25.05.2018 (Петок) Состанок на групата во договорено време. Поаѓање...
повеќе...

24 - ти Мај | Клагенфурт со Минимундис

24 - ти Мај | Клагенфурт со Минимундис

ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ ЗА 1 ДЕН КЛАГЕНФУРТ СО МИНИМУНДИС, ЕЗЕРОТО WORTHERSEE, БЛЕД, ЉУБЉАНА 23.05.2018 – 27.05.2018 (5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊ...
повеќе...

24 - ти Мај | Виена

24 - ти Мај | Виена

Виена
24 - ТИ МАЈ 2018 - ВИЕНА 23.05-27.05.2018 (5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА)  ПРОГРАМА 1 ден (23.05.2018 - Среда) | Македонија - Виена Состанок со групат...
повеќе...

24 - ти Мај | Инсбрук и светот на Swarovski кристалите

24 - ти Мај | Инсбрук и светот на Swarovski кристалите

24 - ТИ МАЈ  ВО ИНСБРУК И СВЕТОТ НА SWAROVSKI КРИСТАЛИТЕ САЛЗБУРГ / ЗАМОКОТ АМБРАС / КНЕЖЕВСТВОТО ЛИХТЕНШТАЈН 23.05.2018 – 27.05.2018 ...
повеќе...

24 - ти Мај | Будимпешта

24 - ти Мај | Будимпешта

Будимпешта
24 - ТИ МАЈ ВО БУДИМПЕШТА – БРАТИСЛАВА – СЕНТ АНДРЕА 23.05.2018 – 27.05.2018 (6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)   ПРОГРАМА 1 ден (23.05.2018...
повеќе...

24 - ти Мај | Прага

24 - ти Мај | Прага

Прага
24 - ТИ МАЈ ВО ПРАГА 23.05.2018 – 28.05.2018 (6 дена / 3 ноќевања) ПРОГРАМА 1 ден (23.05.2018 - Среда) | Скопје - Србија - Унгари...
повеќе...

24 - ти Мај | Венеција

24 - ти Мај | Венеција

Venice
24 - ТИ МАЈ 2018 ВО ВЕНЕЦИЈА ВЕНЕЦИЈА - ФИРЕНЦА - СИРМИОНЕ - ВЕРОНА - ПАЛМАНОВА 23.05 -27.05.2018 (5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА) ПРОГРАМА 23.05.2018 (Сре...
повеќе...

24 - ти Мај | Истанбул

24 - ти Мај | Истанбул

Истанбул
24 - ТИ МАЈ ВО ИСТАНБУЛ 23.05.2018 – 27.05.2018 (5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА)  ПРОГРАМА 1 ден (23.05.2018 - Среда) | Скопје - Струмица - ...
повеќе...

24 - ти Мај | Будимпешта со Виена

24 - ти Мај | Будимпешта со Виена

Будимпешта
24 - ТИ МАЈ ВО БУДИМПЕШТА И ВИЕНА 23.05.2018 – 27.05.2018  (5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА) ПРОГРАМА   1 ден (23.05.2018 - Среда) | Скопје -...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk