Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Кина I Октомври 2019

Кина I Октомври 2019

China
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 21.10.2019 - 30.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

Пукет + Бангкок I 09.10 -20.10.2019

 • 09.10.2019 - 20.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Wellness & Luxury Spa I Thailand 2019

Wellness & Luxury Spa I Thailand 2019

Wellness & Luxury Spa  2019 THAILAND AMATARA WELLNESS RESORT ***** Amatara Wellness Resort  е луксузен СПА ресорт во Пукет ,Тајланд&nbs...
повеќе...

Сингапур I Нова Година 2020

Сингапур I Нова Година 2020

Сингапур
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 25.12.2019- 03.01.2020
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Малдиви I Лето 2019

Малдиви I Лето 2019

Maldives
 • ЈУНИ - СЕПТЕМВРИ 2019
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРЕЧЕК ВО МАЛДИВИ
повеќе...

Малдиви I Нова Година 2020

Малдиви I Нова Година 2020

Maldives
 • 27.12.2019 - 06.01.2020
 • 7 НОЌЕВАЊА НА ИЗБРАНА УСЛУГА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
повеќе...

Тајланд I Пукет Нова Година 2020

Тајланд I Пукет Нова Година 2020

 • 25.12.2019 - 03.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
повеќе...

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

Пукет I 29.09.2019-07.10.2019

 • 29.09.2019 - 07.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 8 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...

Пукет I 13.09.2019 - 23.09.2019

Пукет I 13.09.2019 - 23.09.2019

 • 13.09.2019 - 23.09.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • 8 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • ВИЗА
 • БАГАЖ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk