Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Париз I Велигден 2019

Париз I Велигден 2019

Париз
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 28.04.2019 - 01.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Малта I Велигден 2019

Малта I Велигден 2019

 • 28.04 - 01.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Барселона I Велигден 2019

Барселона I Велигден 2019

Барселона
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 26.04 - 29.04.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Рим I Велигден 2019

Рим I Велигден 2019

Рим
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 26.04.2019 - 29.04.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • ПРОШЕТКИ
повеќе...

Москва & Санкт Петербург I Велигден 2019

Москва & Санкт Петербург I Велигден 2019

 • 28.04 - 06.05.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
 • БИЛЕТИ
 • ЕКСКУРЗИЈА И РАЗГЛЕДИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
повеќе...

Дубаи I Велигден & 1ви Мај

Дубаи I Велигден & 1ви Мај

Дубаи
Пролет во градот на иднината - Дубаи 25.04 - 02.05.2019(7 ноќевња со појадок) 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК ЦЕНИ ОД 628€ Хотел Категорија Услуг...
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk