Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Тајланд - Пукет I 8 ми Март 2019

Тајланд - Пукет I 8 ми Март 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.03.2019 - 18.03.2019
 • 8 НОЌИ НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Аргентина & Бразил I 8 ми Март 2019

Аргентина & Бразил I 8 ми Март 2019

Brazil
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
Последни места!
 • 01.03.2019 - 13.03.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

8 ми Март - Амстердам 2019

8 ми Март - Амстердам 2019

Амстердам
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.03 -11.03 | 15.03 - 18.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЛОКАЛЕН ПРАТИТЕЛ НА АГЕНЦИЈАТА
повеќе...

Рим I Март 2019

Рим I Март 2019

Рим
Втор термин!
 • 21.03.2019 - 24.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Малта I Март 2019

Малта I Март 2019

Втор термин!
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 22.03 - 25.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Париз - Март 2019

Париз - Март 2019

Париз
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 10.03.2019 - 13.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Рим - 8ми Март 2019

Рим - 8ми Март 2019

Рим
РАСПРОДАДЕНО!
 • 07.03.2019 - 10.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Малта - 8ми Март 2019

Малта - 8ми Март 2019

РАСПРОДАДЕНО!
 • 08.03 - 11.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...

Мадрид - Март 2019

Мадрид - Март 2019

 • 10.03.2019 - 14.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • ПРАТИТЕЛ
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk