Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Dubai 2018/19

Dubai 2018/19

Дубаи
 • СЕЗОНА 2019
 • 4 ИЛИ 7 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • РАЗГЛЕД НА ДУБАИ СО ЛОКАЛЕН МАКЕДОНСКИ ВОДИЧ
повеќе...

Израел и Јордан - Пролет 2019

Израел и Јордан - Пролет 2019

Israel
 • 17.04.2018 - 23.04.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ВЛЕЗНИЦИ ВО ОБЈЕКТИ
 • СЕРТИФИКАТ ЗА АЏИЛАК
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Дубаи I Февруари 2019

Дубаи I Февруари 2019

Дубаи
 • 14.02-18.02.2019
 • 4 НОЌЕВАЊА
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • РАЗГЛЕД НА ДУБАИ СО ЛОКАЛЕН МАКЕДОНСКИ ВОДИЧ
повеќе...

MOTOGP I DOHA 2019

MOTOGP I DOHA 2019

 • 06.03-11.03.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • БИЛЕТ ЗА MOTOGP ТУРНИР
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk