Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Wellness & Luxury Spa I Thailand 2019

Wellness & Luxury Spa I Thailand 2019

Wellness & Luxury Spa  2019 THAILAND AMATARA WELLNESS RESORT ***** Amatara Wellness Resort  е луксузен СПА ресорт во Пукет ,Тајланд&nbs...
повеќе...

ATAMANJAI Wellness & Spa I Phuket 2019

ATAMANJAI Wellness & Spa I Phuket 2019

Wellness & Luxury Spa  2019 THAILANDATMANJAI WELLNESS SPA ***** ATMANJAI WELLNESS SPA *****е луксузен СПА ресорт во Пукет, Тајланд  кој ...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk