Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Прага I 8ми Март 2019

Прага I 8ми Март 2019

Прага
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 06.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • РАЗГЛЕД НА ВИЕНА
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Истанбул I 8ми Март 2019

Истанбул I 8ми Март 2019

Истанбул
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
 • 07.03.2019 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Инсбрук - 8ми Март 2019

Инсбрук - 8ми Март 2019

СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
 • 07.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Виена - 8ми Март 2019

Виена - 8ми Март 2019

Виена
 • 07.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Будимпешта & Братислава - 8ми Март 2019

Будимпешта & Братислава - 8ми Март 2019

Будимпешта
 • 07.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
повеќе...

Венеција - 8ми Март 2019

Венеција - 8ми Март 2019

Venice
 • 07.03.2019 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • ПОСЕТА НА ТРСТ
повеќе...

Француска Ривиера - 8ми Март 2019

Француска Ривиера - 8ми Март 2019

Ница
 • 06.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО МИЛАНО И НИЦА
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕД НА НИЦА
повеќе...

Болоња и Емилија Ромања I 8ми Март 2019

Болоња и Емилија Ромања I 8ми Март 2019

 • 06.03.2019 - 11.03.2018
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕДИ СПОРЕД ПРОГРАМА
повеќе...

Тоскана I 8ми Март 2019

Тоскана I 8ми Март 2019

 • 06.03 - 11.03.2019
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРAТИТЕЛ
 • РАЗГЛЕДИ СПОРЕД ПРОГРАМА
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk