Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Naples & Amalfi Coast I 02.05 – 05.05.2020

Naples & Amalfi Coast I 02.05 – 05.05.2020

Неапол
 • 02.05.2020 – 05.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА
 • ТРАНСФЕР ДО СОФИЈА
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Барселона I 02.05 – 05.05.2020

Барселона I 02.05 – 05.05.2020

Барселона
 • 02.05.2020 – 05.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕРИ
 • ПАНОРАМСКИ РАЗГЛЕД НА БАРСЕЛОНА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Малта I 02.05 – 05.05.2020

Малта I 02.05 – 05.05.2020

 • 02.05.2020 – 05.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Париз I 02.05 – 05.05.2020

Париз I 02.05 – 05.05.2020

Париз
 • 02.05.2020 – 05.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Рим I 01.05 – 04.05.2020

Рим I 01.05 – 04.05.2020

Рим
 • 01.05.2020 – 04.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕРИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Болоња & Емилија Ромања - Мај 2020

Болоња & Емилија Ромања - Мај 2020

 • 08.05.2020 – 11.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СОФИЈА
 • ТРАНСФЕР ДО СОФИЈА
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА БОЛОЊА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Амстердам I 23.05. – 26.05.2020

Амстердам I 23.05. – 26.05.2020

Амстердам
 • 23.05.2020 – 26.05.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ЛОКАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ВО АМСТЕРДАМ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk