Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Куба 10.04 - 22.04.2020

Куба 10.04 - 22.04.2020

 • 10.04.2020 - 22.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • БАГАЖ
 • 2BB / 8 ALL INCLUSIVE
 • РАЗГЛЕД НА ХАВАНА И ВКЛУЧЕН РУЧЕК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Бали I Велигден 2020

Бали I Велигден 2020

 • 13.04.2020 - 22.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • 30kg БАГАЖ
повеќе...

Пакет аранжман за Рим I Велигден 2020

Пакет аранжман за Рим I Велигден 2020

Рим
 • 17.04 - 20.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕДИ И ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Париз I Велигден 2020

Париз I Велигден 2020

Париз
 • 18.04 - 21.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕДИ И ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Малта I Велигден 2020

Малта I Велигден 2020

 • 18.04 - 21.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕДИ И ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Барселона I Велигден 2020

Барселона I Велигден 2020

Барселона
 • 18.04 - 21.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕДИ И ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Кипар I 12.04 - 15.04.2020

Кипар I 12.04 - 15.04.2020

 • 12.04.2020 - 15.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ
повеќе...

Анталија & Кападокија 2020

Анталија & Кападокија 2020

 • ЧАРТЕР ЛЕТ ОД СОФИЈА
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • УСЛУГА:ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА
 • 4 НОЌЕВАЊА ВО АНТАЛИЈА
 • 3 НОЌЕВАЊА ВО КАПАДОКИЈА
 • ВОДИЧ НА БУГАРСКИ ЈАЗИК
повеќе...

Амстердам I 25.04 - 28.04.2020

Амстердам I 25.04 - 28.04.2020

Амстердам
 • 25.04.2020 - 28.04.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ЛОКАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ВО АМСТЕРДАМ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk