Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Крф I Велигден 2020

Крф I Велигден 2020

Corfu
 • 16.04 - 20.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА ВО АПАРТМАНИ
 • ПРЕВОЗ СО ФЕРИБРОД
 • 3 ПОСЕТИ НА ГРАДОТ КРФ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Истанбул I Велигден 2020

Истанбул I Велигден 2020

Истанбул
 • 17.04.2020 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Санторини I Велигден 2020

Санторини I Велигден 2020

 • 16.04.2020 – 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • ФЕРИ КАРТА
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Дворците на Баварија I Велигден 2020

Дворците на Баварија I Велигден 2020

Минхен
 • 16.04 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА САЛЗБУРГ И МИНХЕН
 • РАЗГЛЕД НА ДВОРЦИТЕ НИМФЕНБУРГ, ЛИНДЕРХОФ И НОЕШВАШТАЈН
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Венеција I Велигден 2020

Венеција I Велигден 2020

Venice
 • 17.04.2020 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Азурен Брег I Велигден 2020

Азурен Брег I Велигден 2020

Ница
 • 16.04.2020 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • РАЗГЛЕД НА НИЦА
 • Трансфер од Oхрид, Битола, Прилеп, Кавадарци, Струмица, Штип, Велес
повеќе...

Виена I Велигден 2020

Виена I Велигден 2020

Виена
 • 17.04.2020 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • Организиран трансфер од Битола, Прилеп, Кавадарци (Дреново), Струмица, Штип, Велес
повеќе...

Лутраки I Велигден 2020

Лутраки I Велигден 2020

Loutraki
 • 17.04.2020 - 19.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА ВО АПАРТМАНИ
 • ШОПИНГ ВО СОЛУН
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Атина I Велигден 2020

Атина I Велигден 2020

Athens
 • 17.04.2020 - 21.04.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk