Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Будимпешта I Нова Година 2020

Будимпешта I Нова Година 2020

Будимпешта
 • 28.12.2019 - 02.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Истанбул I Нова Година 2020

Истанбул I Нова Година 2020

Истанбул
СИГУРНА РЕЛИЗАЦИЈА!
 • 29.12.2019 - 02.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПОСЕТА НА ТЦ ФОРУМ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Лутраки I Нова Година 2020

Лутраки I Нова Година 2020

Loutraki
 • 30.12.2019 - 01.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА ВО АПАРТМАНИ
 • НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРА КАЈ ГАЗДА МИТРЕ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Прага I Нова Година 2020

Прага I Нова Година 2020

Прага
 • 28.12.2019 - 02.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА ВИЕНА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Виена I Нова Година 2020

Виена I Нова Година 2020

Виена
 • 29.12.2019 - 02.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Атина I Нова Година 2020

Атина I Нова Година 2020

Athens
 • 29.12.2019 - 01.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Белград I Нова Година 2020

Белград I Нова Година 2020

Белград
 • 30.12.2019 - 01.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА БЕЛГРАД СО ЛОКАЛЕН ВОДИЧ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Сараево & Мостар I Нова Година 2020

Сараево & Мостар I Нова Година 2020

Сараево
 • 29.12.2019 - 02.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА САРАЕВО СО ЛОКАЛЕН ВОДИЧ
 • РАЗГЛЕД НА КОЊИЦ И МОСТАР
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Софија I Нова Година 2020

Софија I Нова Година 2020

Sofia
 • 30.12.2019 - 01.01.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • РАЗГЛЕД НА СОФИЈА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk