Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Барселона 15.11 - 18.11.2019

Барселона 15.11 - 18.11.2019

Барселона
 • ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА
 • 15.11.2019 - 18.11.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Милано во Ноември 22.11 - 25.11.2019

Милано во Ноември 22.11 - 25.11.2019

Милано
 • 22.11.2019 - 25.11.2019
 • ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk