Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Божиќ во Малта 2020

Божиќ во Малта 2020

 • 04.01.2020 – 07.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Рим во Јануари 2020

Рим во Јануари 2020

Рим
 • 16.01.2020 - 19.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Будимпешта во Јануари I 2020

Будимпешта во Јануари I 2020

Будимпешта
 • 23.01.2020 - 26.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Братислава & Виена во Јануари 2020

Братислава & Виена во Јануари 2020

Bratislava
 • 17.01.2020 - 19.01.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk