Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Хургада 7 ноќи во Imperial Shams Abu Soma Bay 5*

Хургада 7 ноќи во Imperial Shams Abu Soma Bay 5*

 • ДАТУМИ: 25.09.2019, 09.10.2019 и 23.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 7 ALL INCLUSIVE
 • БАГАЖ
 • ПАНОРАМСКА ЕКСКУРЗИЈА
повеќе...

Египет - Каиро и Хургада – (1 нокевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада)

Египет - Каиро и Хургада – (1 нокевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада)

 • ДАТУМ: 15.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 6 ALL INCLUSIVE
 • 1 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
 • БАГАЖ
 • ПРЕВЕДУВАЧ
повеќе...

Египет - Хургада и Каиро

Египет - Хургада и Каиро

 • ДАТУМИ: 24.09.2019 И 22.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 6 ALL INCLUSIVE
 • 1 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
 • БАГАЖ
 • 1 ВЕЧЕРА
 • ПРЕВЕДУВАЧ
повеќе...

Мистичниот Тунис

Мистичниот Тунис

 • 24.09.2019 – 01.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • 7 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • 7 РУЧЕК ПАУЗИ
 • ПРЕТСТАВНИК И ПРОШЕТКИ
 • БАГАЖ
повеќе...

Одмор во Шарм Ел Шеик

Одмор во Шарм Ел Шеик

 • ДАТУМ: 26.09.2019
 • АВИОНСКИ БИЛЕТ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕР
 • БАГАЖ
 • УСЛУГИ ОД ПРЕТСТАВНИЦИ-ПАРТНЕРИ
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk