Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Шопинг Тура во Милано во Февруари 2020

Шопинг Тура во Милано во Февруари 2020

Милано
 • 14.02.2020 - 17.02.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Шопинг Тура во Чешка, Германија & Австрија 2020

Шопинг Тура во Чешка, Германија & Австрија 2020

Прага
 • 13.02 - 17.02.2020 / 20.02 - 24.02.2020
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
 • 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Шопинг Тура во Рим 13.02- 16.02.2020

Шопинг Тура во Рим 13.02- 16.02.2020

Рим
 • 13.02.2020 - 16.02.2020
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели - Зима 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk