Пребарувај понуди


Име на тура
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Барселона 15.11 - 18.11.2019

Барселона 15.11 - 18.11.2019

Барселона
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 15.11.2019 - 18.11.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Париз I 08.11 – 11.11.2019

Париз I 08.11 – 11.11.2019

Париз
 • СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА!
 • 08.11.2019 - 11.11.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ПРОШЕТКИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Аргентина & Бразил 2020

Аргентина & Бразил 2020

 • 16.02.2020 - 28.02.2020
 • АВИОБИЛЕТИ
 • АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ
 • ТРАНСФЕРИ
 • 9 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ЕКСКУРЗИИ
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Куба I Ноември 2019

Куба I Ноември 2019

ПОСЛЕДНИ 3 МЕСТА!!!
 • 27.11 - 08.12.2019
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • ТРАНСФЕРИ
 • ЕКСКУРЗИИ
 • ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

 Барселона I 18.10 - 21.10.2019

Барселона I 18.10 - 21.10.2019

Барселона
 • 18.10 - 21.10.2019
 • АВИОБИЛЕТ ОД СКОПЈЕ
 • ТРАНСФЕР
 • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
 • ПРОШЕТКИ СПОРЕД ПРОГРАМА
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
повеќе...

Париз I 17.10 – 20.10.2019

Париз I 17.10 – 20.10.2019

Париз
 • 17.10.2019 – 20.10.2019
 • АВИОНСКИ ПРЕВОЗ
 • 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
 • ТРАНСФЕР
 • АТЛАНТИС ПРЕТСТАВНИК
 • ОРГАНИЗИРАНИ ПРОШЕТКИ
повеќе...Еднодневна екскурзија - Солун

Еднодневна екскурзија - Солун

Thessaloniki
Еднодневна Шопинг Тура Солун 20.01.2018 (сабота)   20.01.2018 (сабота) Поаѓање во раните утрински часови. Пристигнување во претпладневните ч...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk