Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

ШАРМ ЕЛ ШЕИК - Египет ЛЕТО 2020

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ
Авионски билет + аеродромски такси + 7 дена / 6 ноќи + трансфери

 Hotel CategoryLocationЦени од
1Sharm Holiday Resort4*Naama bay385 €
2Sharm Inn Amarine4*Hadaba385 €
3Palmyra Amar Elzaman Aqua Park4*Nabq389 €
4Aurora Oriental Resort5*Nabq429 €
5Grand Oasis Resort By Savoy Group4*Sharks Bay445 €
6Xperience St.george4*Hadaba454 €
7Parrotel Aqua Park4*Nabq454 €
8Sea Beach Aqua Park4*Nabq454 €
9Regency plaza & Aqua Park5*Nabq454 €
10charmillion sea life4*Nabq466 €
11Charmillion club aqua park4*Nabq472 €
12Sierra Sharm Hotel5*Sharks Bay472 €
13Parrotel Beach Resort5*Nabq485 €
14Hilton Sharm Waterfalls5*Hadaba497 €
15Barcelo Tiran Sharm5*Nabq512 €
16Coral Sea Water World5*Nabq516 €
17Royal Grand Sharm5*Hadaba528 €
18Xperience sea breeze5*Sharks Bay534 €
19Novotel Palms Resort5*Naama Bay534 €
20Royal Albatros Moderna5*Nabq592 €
21Coral Sea Sensatori5*Nabq671 €

Sierra Sharm Resort

Sierra Sharm Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Aurora Oriental Resort

Aurora Oriental Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Parrotel Beach Resort

Parrotel Beach Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Barcelo Tiran Sharm

Barcelo Tiran Sharm

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Xperience Sea Breeze Resort

Xperience Sea Breeze Resort

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Coral Sea Sensatori

Coral Sea Sensatori

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Regency Plaza & Aqua Park

Regency Plaza & Aqua Park

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Hilton Sharm Waterfalls

Hilton Sharm Waterfalls

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...

Royal Grand Sharm

Royal Grand Sharm

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат св...
повеќе...


Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk