Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Paradise Blue

Paradise Blue  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: 20m  од плажа, ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е изграден во 2016 година.   КАПАЦИТЕТ: 9-катна зграда со лифт • 223 double roo...
повеќе...

Flamingo Grand

Flamingo Grand  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: 150 метри од плажа, во центарот на градот.   КАПАЦИТЕТ: • 9-катна зграда • 4 лифтови • 60 Standard studios (макс. 2...
повеќе...

Flamingo

Flamingo  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: 150 метри од плажа. ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е изграден во 2006 година. КАПАЦИТЕТ: • 9-катна зграда • 2 лифтови• 110 double ...
повеќе...

Kaliakra Superior

Kaliakra Superior  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: на плажа. ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2007 година. Капацитет: • 10-катна зграда • 5 лифтови •• 103 dou...
повеќе...

Kaliakra Standard

Kaliakra Standard  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: на плажа ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2007 година КАПАЦИТЕТ: • 10-катна зграда • 5 лифтови • 159 double room...
повеќе...

Gergana

Gergana  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: на плажа.   ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: хотелот е реновиран во 2008 година.    КАПАЦИТЕТ:267 double rooms (макс. 2+1 лица, 15 m²) ...
повеќе...

Laguna Garden

Laguna Garden  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: 130 метри од плажа, во центарот на градот.   ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2001 година.   КАПАЦИТЕТ: • 7-катна зг...
повеќе...

Laguna Mare

Laguna Mare  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: 100 метри од плажа, во центарот на градот. ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2000 година. КАПАЦИТЕТ: • 3 згради • 3 ли...
повеќе...

Malibu

Malibu  

Destination:Albena
ЛОКАЦИЈА: на 80 метри од плажа. КАПАЦИТЕТ: • 157 соби ( Макс 2 + 1/3 лица, 18 m²). Туристи на возраст помеѓу 2 - 11.99 години се сметаат за ...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk