Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

HOTEL IDA

HOTEL IDA

Bansko
 • Факс
 • Ресторан
 • Менувачница
повеќе...

BOJUR

BOJUR

Bansko
 • Ресторан
 • Број на сали за состаноци
 • Продавница за сувенири
повеќе...

BOJURLAND

BOJURLAND

Bansko
 • Ресторан
 • Рент-а-кар
 • Продавница за сувенири
повеќе...

BISSER

BISSER

Bansko
 • Сауна
 • Факс
 • Интернет
повеќе...

RAHOFF

RAHOFF

Bansko
 • Ресторан
 • Менувачница
 • Факс
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk