Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

SAINT GEORGE PALACE

SAINT GEORGE PALACE

Bansko
 • Факс
 • Интернет
 • Ресторан
повеќе...

TERRA COMPLEX_RILA, RODOPI, BALKAN

TERRA COMPLEX_RILA, RODOPI, BALKAN

Bansko
 • Ресторан
 • Детско катче
 • Факс
повеќе...

SUNRISE PARK & SPA COMPLEX

SUNRISE PARK & SPA COMPLEX

Bansko
 • Интернет
 • Ресторан
 • 24 часовна услуга во соба
повеќе...

 ROYAL PARK SPA Apartment

ROYAL PARK SPA Apartment

Bansko
 • Сауна
 • Интернет
 • Ресторан
повеќе...

TANNE

TANNE

Bansko
 • Ресторан
 • Ресторан а ла карт
 • Факс
повеќе...

DREAM

DREAM

Bansko
 • Ресторан
 • Ресторан а ла карт
 • Лифт
повеќе...

GLAZNE

GLAZNE

Bansko
 • Факс
 • Ресторан
 • Менувачница
повеќе...

GRAND ROYALE HOTEL & SPA

GRAND ROYALE HOTEL & SPA

Bansko
 • Ресторан
 • Лифт
 • Бесплатен трансфер до гондола
повеќе...

MOUNTAIN PARADISE BY THE WALNUT TREES

MOUNTAIN PARADISE BY THE WALNUT TREES

Bansko
 • Менувачница
 • Хемиско чистење
 • Факс
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk