Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди
Planeta

Planeta  

Destination:Sunny Beach
  • Базен за деца
  • Ресторан
  • Менувачница
повеќе...

Lion

Lion  

Destination:Sunny Beach
 ...
повеќе...Dunav

Dunav  

Destination:Sunny Beach
...
повеќе...

Grenada

Grenada  

Destination:Sunny Beach
...
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
2. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Uniont, 2015 год.
3. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
4. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
6. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk