Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

PIRIN GOLF HOTEL & SPA

Razlog
 • Факс
 • Ресторан
 • Менувачница
повеќе...

MURITE CLUB HOTEL

MURITE CLUB HOTEL

Razlog
 • Факс
 • Ресторан
 • Менувачница
повеќе...

KATARINO HOTEL & SPA

KATARINO HOTEL & SPA

Razlog
 • Ресторан
 • Детско катче
 • Бесплатен паркинг
повеќе...

ASPEN GOLF SKI & SPA

ASPEN GOLF SKI & SPA

Razlog
 • Менувачница
 • Соби за не-пушачи
 • Хемиско чистење
повеќе...

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

TERRA COMPLEX_PIRIN MAIN BUILDING

Razlog
 • Ресторан
 • Детско катче
 • Факс
повеќе...

BALKAN JEWEL

BALKAN JEWEL

Razlog
 • Интернет
 • Хотелски паркинг
 • Рецепција 24/7
повеќе...


Награди и признанија

1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk