Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

VILLAS IGLIKA

VILLAS IGLIKA

Borovets
Некои од хотелските содржини во хотелот се доплаќаат. За дополнителни информации контактирајте ја агенцијата....
повеќе...

VICTORIA - BOROVETS

VICTORIA - BOROVETS

Borovets
Некои од хотелските содржини во хотелот се доплаќаат. За дополнителни информации контактирајте ја агенцијата....
повеќе...

ROYAL

ROYAL

Borovets
Некои од хотелските содржини во хотелот се доплаќаат. За дополнителни информации контактирајте ја агенцијата....
повеќе...

ROYAL PLAZA APPARTMENTS

ROYAL PLAZA APPARTMENTS

Borovets
  • Факс
  • Менувачница
  • Соби за не-пушачи
повеќе...

SEMIRAMIDA GARDENS APARTMENTS

SEMIRAMIDA GARDENS APARTMENTS

Borovets
  • Ресторан
  • Лоби бар
повеќе...


Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk