Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди





Mujen Lux

Mujen Lux

Destination:Копаоник
MujEn Lux е изграден во автентичен планински стил и опремен е по светски стандарди и на своите гости им нуди прекрасно задоволство како во зимскита та...
повеќе...


HOTEL JUNIOR

HOTEL JUNIOR

Destination:Копаоник
Хотел Јуниор "All seasons sports and spa resort" е сместен на планината Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на идеална надморска височина од 1070 ...
повеќе...

GUEST HOUSE JUNIOR

GUEST HOUSE JUNIOR

Destination:Копаоник
Хотел Junior се наоѓа во туристички центар на Brzeće во Копаоник, на идеална надморска височина од 1100 метри. Традиционалното гостопримство, животнат...
повеќе...

JollyKop

JollyKop

Destination:Копаоник
...
повеќе...

Let's socialize




© 2015
All Rights Reserved


Newsletter


Корисничка поддршка
+389 34 345 212
marketing@atlantis.com.mk