Пребарувај понуди


Име на сместување
Држава
Дестинација
од
до
Категорија
Број на ѕвезди

Хотел Бабовиќ

Хотел Бабовиќ

Canj
ХОТЕЛ БАБОВИЌ - ЧАЊ  Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа во должина од 1 км, наречена ...
повеќе...

Вила Вукмановиќ

Вила Вукмановиќ

Будва
ВИЛА ВУКМАНОВИЌ - БУДВА Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25 км. Нај...
повеќе...

Вила Богоевиќ

Вила Богоевиќ

Sutomore
ВИЛА БОГОЕВИЌ - СУТОМОРЕ  Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со свој...
повеќе...

Вила Скаут

Вила Скаут

Sutomore
ВИЛА СКАУТ - СУТОМОРЕ  Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со својата...
повеќе...

Вила Скаут 1

Вила Скаут 1

Sutomore
ВИЛА СКАУТ 1 - СУТОМОРЕ  Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со своја...
повеќе...

Вила Ексклузив

Вила Ексклузив

Sutomore
ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ - СУТОМОРЕ  Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со сво...
повеќе...Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk