Солун I 19.01.2020

Солун

Име на сместување
Држава
Дестинација

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЈА

СОЛУН

19.01.2020 

Тргнување од Радовиш (Струмица)во договореното време. Слободно претпладне за прошетка во  центарот  на  Солун.   Напладне      посета  на   шопинг центарот „COSMOS MEDITERANEAN” . Во Вечерните часови вракање за Македонија.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ

750  денари  Автобус

 850 денари Минибус

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз на дадената релација со туристички автобус
  • Преставник од Агенцијата
  • Организација и водство

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Патничко осигурување

За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 18(40) патници

За оваа програма важат општите услови за патување на СКТМ и Т.А. АтлантиС


СезониНагради и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Сопствен Закуп - Лето 2020Корисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk