BELLEVUE SKI & SPA

stars
Пампорово

Име на сместување
Држава
Дестинација

BELLEVUE SKI & SPA 4* - ПАМПОРОВО


Редовен ценовник | Зима 2018 / 2019

BELLEVUE SKI & SPA 4* HB
DBL ROOM -min 2; max 2+1 or 3 ad01.12-20.1221.12-27.1228.12-01.0102.01-20.0121.01-05.0306.03-31.03
p.p. in DBL HB24.2036.3060.5034.1036.3024.20
SGL ROOM (max 1 adl+1 chd 0-1.99 y.o.)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
DBL ROOM /2 Persons/48.4072.60121.0068.2072.6048.40
DBL + EXTRA BED /3 Persons/65.3498.01163.3592.0798.0165.34
1 adult + 1 Chd (02-06.99)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
1 adult + 1 Chd (07-12.99)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
1 adult + 2 Chd (02-06.99)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
1 Adult+2 Chd (02-06.99)(07-12.99)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
1 adult + 2 Chd (07-12.99)60.5090.75151.2585.2590.7560.50
2 Adults + 1 Chd (02-06.99)48.4072.60121.0068.2072.6048.40
2 Adults + 1 Chd (07-12.99)60.5090.75151.2585.2590.7560.50
STUDIO -min 2; max 2+2 or 3 ad01.12-20.1221.12-27.1228.12-01.0102.01-20.0121.01-05.0306.03-31.03
p.p. in STUDIO HB34.1046.2071.5038.5046.2034.10
Rent STUDIO /2 Persons/68.2092.40143.0077.0092.4068.20
STUDIO + EXTRA BED /3 Persons/92.07124.74193.05103.95124.7492.07
2 Adults + 1 Chd (02-06.99)68.2092.40143.0077.0092.4068.20
2 Adults + 1 Chd (07-12.99)85.25115.50178.7596.25115.5085.25
2 Adults + 2 Chd (02-06.99)68.2092.40143.0077.0092.4068.20
2 Adults + 2 Chd (07-12.99)102.30138.60214.50115.50138.60102.30
2 Adults + 2 Chd (02-06.99)(07-12.99)85.25115.50178.7596.25115.5085.25
3 Adults + 1 Chd (02-06.99)92.07124.74193.05103.95124.7492.07
3 Adults + 1 Chd (07-12.99)109.12147.84228.80123.20147.84109.12
Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Новогодишна вечера - 55.00 €  по лице за возрасен / 30.00 € за деца (7-12.99) / деца (00-6.99) - без услуга. 
Минимум престој во ноќи113111
Отказ5728775
Санкции за отказ во ноќи22100%222
NO show санкции во ноќи22100%222

Цените се изразени во евра

ЗАДОЛЖИТЕЛНО:

Доплата за туристичка такса за возрасни и деца (1.99+ години): 1.1 € по лице на ден

Награди и признанија


1. Благодарница од Qatar Airways за континуирана поддршка за 2018/2019 година
2.Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија 2018 год.
3. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.
4. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
5. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
6. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.

7. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.
8. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
9. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
10. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
11. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


Хотели и Апартмани - Лето 2019

ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk