BELMONT SKI & SPA

stars
Пампорово

Име на сместување
Држава
Дестинација

BELMONT SKI & SPA 4* - ПАМПОРОВО


Попуст за рани резервации:

10% попуст за резервации направени до 30.11 и 100% уплата до 05.12.2018

Дополнителен попуст:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9... за пристигање во период 14.01 - 25.01 и 24.02 - 15.04

Попустите НЕ се комбинираат !!!


Редовен Ценовник | Зима 2018 / 2019

BELMONT SKI & SPA 4*BB/HB
DBL ROOM  min 2; max 2 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in DBL ROOM BB20.9024.2047.3024.2020.9024.2020.90
DBL ROOM /2 Persons/41.8048.4094.6048.4041.8048.4041.80
DBL ROOM + EXTRA BED /3 Persons/56.1065.18128.7065.1856.1065.1856.10
1 adults + 1 Chd (02 - 11.99)30.8035.7570.4035.7530.8035.7530.80
1 adults + 2 Chd (02 - 11.99)40.7047.3093.5047.3040.7047.3040.70
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)45.1052.53104.5052.5345.1052.5345.10
STUDIO - min 2; max 2+2/3+1 or 3 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in STUDIO BB27.5034.1060.5034.1027.5034.1027.50
STUDIO /2 Persons/55.0068.20121.0068.2055.0068.2055.00
APP 1 - Bedroom + EXTRA BED /3 Persons/74.2592.40165.0092.4074.2592.4074.25
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)59.9574.80134.2074.8059.9574.8059.95
2 adults + 2 Chd (02 - 11.99)64.9081.40147.4081.4064.9081.4064.90
3 adults + 1 Chd (02 - 11.99)79.2099.00178.2099.0079.2099.0079.20
APP1 - Bedroom - min 2; max 2+2/3+1 or 3 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in APP1 - Bedroom BB60.5073.70126.5073.7060.5073.7060.50
APP 1 - Bedroom /2 Persons/55.0068.20121.0068.2055.0068.2055.00
APP 1 - Bedroom + EXTRA BED /3 Persons/74.2592.40165.0092.4074.2592.4074.25
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)59.9574.80134.2074.8059.9574.8059.95
2 adults + 2 Chd (02 - 11.99)64.9081.40147.4081.4064.9081.4064.90
3 adults + 1 Chd (02 - 11.99)79.2099.00178.2099.0079.2099.0079.20
DBL ROOM  min 2; max 2 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in DBL ROOM HB26.4029.7052.8029.7026.4029.7026.40
DBL ROOM /2 Persons/52.8059.40105.6059.4052.8059.4052.80
DBL ROOM + EXTRA BED /3 Persons/72.6081.68145.2081.6872.6081.6872.60
1 adults + 1 Chd (02 - 11.99)39.6044.5579.2044.5539.6044.5539.60
1 adults + 2 Chd (02 - 11.99)52.8059.40105.6059.4052.8059.4052.80
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)59.4066.83118.8066.8359.4066.8359.40
STUDIO - min 2; max 2+2/3+1 or 3 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in STUDIO HB33.0039.6066.0039.6033.0039.6033.00
STUDIO /2 Persons/66.0079.20132.0079.2066.0079.2066.00
STUDIO + EXTRA BED /3 Persons/90.75108.90181.50108.9090.75108.9090.75
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)74.2589.10148.5089.1074.2589.1074.25
2 adults + 2 Chd (02 - 11.99)82.5099.00165.0099.0082.5099.0082.50
3 adults + 1 Chd (02 - 11.99)99.00118.80198.00118.8099.00118.8099.00
APP1 - Bedroom - min 2; max 2+2/3+1 or 3 pax01.12 - 22.1223.12 - 29.1230.12 - 02.0103.01 - 09.0110.01 - 19.0120.01 - 23.0224.02 - 15.04
p.p. in APP1 - Bedroom HB33.0039.6066.0039.6033.0039.6033.00
APP 1 - Bedroom  /2 Persons/66.0079.20132.0079.2066.0079.2066.00
APP 1 - Bedroom + EXTRA BED /3 Persons/90.75108.90181.50108.9090.75108.9090.75
2 adults + 1 Chd (02 - 11.99)74.2589.10148.5089.1074.2589.1074.25
2 adults + 2 Chd (02 - 11.99)82.5099.00165.0099.0082.5099.0082.50
3 adults + 1 Chd (02 - 11.99)99.00118.80198.00118.8099.00118.8099.00
Доплата за Новогодишна вечера / Задолжително / за возрасен 55.00
Доплата за Новогодишна вечера / задолжителна / за дете (2 - 11.99)30.00
Минимум престој во ноќи1131111
Отказ71428147147
Отказ и санкции во ноќи 1150%1111
NO show санкција во ноќи22100%2222

Цените се изразени во евра

ЗАДОЛЖИТЕЛНО:

Доплата за туристичка такса за возрасни и деца (1.99+ години) - 1.1 € по лице на ден.

Награди и признанија


1. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2017 год.
2. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Аутгоинг туристичка агенција,Македонија, 2016 год.
3. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија, 2015 год.
4. Топ 100 ВИП локации во Источна Европа од Western Union, 2015 год.

5. Награда за 20 години постоење и значителен придонес во туризмот од Општина Струмица, 2015 год.
6. Благодарност и најдобро партнерство во Република Македонија доделен од страна на Turkish Airlines,2014 год.
7. Најуспешна туристичка агенција во Македонија од Министерството за Економија, Македонија,2012 год.
8. Изворедна поддршка и посебна соработка со Turkish Airlines, 2012 год.
9. Награда за најуспешна агенција за продажба доделена од страна на Qatar Airways,2018 год.Let's socialize
© 2015
All Rights Reserved


ТуриКорисничка поддршка
+389 2 3 22 99 22
marketing@atlantis.com.mk